Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Aale oso choddzi?]GRY!

weeF.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka.Skoro już to czytasz to zakładam że wszedłeś w mój temat."Ludzie patrzcie bezsensowny temat!"Tak może i bezsensowny , zależy dla kogo zaś dla mnie jest to ważne.Drodzy użytkownicy MPCforum.pl proszę was o pomoc! Nie mam pojęcia w co mogę zagrać w mej głowie nastała ciemność/pustka zatem pytam was...w co zagrać?Nie ważne jaka cena nie ważne jakie wymagania jedyne o co mi chodzi to tylko żeby owa gra była od 2010 roku wyżej czyli 2010/11...Chciałbym was jeszcze ostrzec! Gdyż to nie koniec mej bezsensowej wypowiedzi ,ponieważ chciałem napisać jeszcze gry które odpadają:

-Wiedżmin 2(Grałem, przeszedłem, fajna gierka.)

-GTA IV (Grałem, nie przeszedłem, znudziło mi się.)

-Resident Evil V (Przeszedłem)

-Assasin Creed/AC:II/AC:BROTHERHOOD/AC:REVELATIONS. (Grałem, przeszedłem, polecam.)

-Crysis 2

-The Elder Scrolls: Skyrim V

To chyba wszystko z nowych gier w jakie grałem proszę was jeszcze o gry ze SKLEPU nie jakieś metiny sriny tibie itp. itd.

Dziękuję dowidzenia.

PS.Oczywiście za każdy tytuł (SPECJALNY) leci LAAAJK KAAAAABOOOOMMM

@EeEedit!

Zapomniałem o skyrim i serii cod.

Odpadają Battlefieldy/Cooody.

Opublikowano

TES V Skyrim

Modern Warfare 3

Battlefield 3

Mafia II

Arkham City

Arkham Asylum

Seria Dragon Age (Origin i DA 2)

Bad Company 2

Hot Pursuit 2k10

The Run

To tylko parę tytułów

Opublikowano

Starcraft2, Civilization5, Heroes of Might and Magic VI, Duke Nukem (gra z humorem), Gothic4, Nowe ANNO 2070 bodajże, Test Drive Ultimated2, Mass Effect (wszystkie części ciekawe), Serious Sam3, Wiedźmin2.

Kilka przykładów może coś dla siebie między tymi tytułami znajdziesz

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...