Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Śmieszny ban

Xenon544

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Łowiłem na fb przez 2 tyg., wczoraj ok. 23:00 wyłączyłem bota i założyłem sklepik z rybkami, te zeszły w 2h i ok. 1:00 wyłączyłem grę. Ok 8:00 z telefonu zalogowałem się na konto, na którym łowiłem, na stronie głównej. Moje konto było zablokowane - wyraźnie to widziałem. Kilka godzin później ok. 13:00 zalogowałem się ponownie, już z komputera i okazało się, że wszystko było jak wcześniej. Myślałem, że to ban za fb na zawsze, a trwał kilka godzin, ktoś wie o co tu biega?

Opublikowano

za FB banik jest na 30 dni ;/

Za fb banik jest na stale ! Jezeli dostaniesz bana na 30 dni to raczej za logi , i jest to ban systemowy ^^

za FB banik jest na 30 dni ;/

Na fb banik jest na stale ! Jak dostaniesz bana na 30 dni , to raczej za logi ^^

Sorka za spama , zacial mi sie

Opublikowano

po 1 zaktualizuj metka, 2 jeszcze raz zainstaluj moda i fisha, 3 jak masz win xp to musisz fb odpalac przez injector. A i nie zapomnij zablok6wac hsa

Opublikowano

Za pewne Erpel zaaktualizuje do nowej wersji . .

Jak działa konto to po co się pytasz ? Ciesz się .

Na FB nie ma odwołań :) Nie wiem czy nawet systemowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...