Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z patchem

17scie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobralem patcha i wyskakuje mi blad ze mam zainstalowac wersje 1.309 silka, wiec tak zrobilem ale nadal mi wyskakuje ten blad. Moze mi ktos pomoc?

Opublikowano

Uninstall ---> Wejdz w (domyślnie) C:\Program Files\ i usun folder Silkroad. Nie wszystkie pliki po odinstalowaniu się usuwają. Usuń i zainstaluj jeszcze raz nowe.

Opublikowano

Nadal wyskakuje ten sam blad.

"Client version that is installed is 1.309

the manual patch of 1.333 version can patch in only client of 1.330-1.332 version.

Stop patch!"

bo to trzeba zapisac tam gdzie jest silk nie?

Opublikowano

Kurcze, to teraz mnie zgasiłeś. Hmm, pomyślmy. To jest Isro, tak ? Odinstalowałeś grę CAŁKOWICIE, usunąłeś resztki z Program Files i zainstalowałeś NOWEGO CLIENTA, czy tylko PATCH ?

Opublikowano

Tak, odinstalowałem grę całkowicie ... gdy próbuje uruchomić "świeżo po instalacji" dostaje komunikat "you have to install the full version. Move to official website to download the full version?" Instalke (chyba) mam dobrą (waży 1,6 gb). A gdy próbuje zainstalować parch to mam błąd napisany już wyżej ;x i w ogóle nie mogę zainstalować patcha

Opublikowano

Odinstalowalem calkowicie silka, rowniez z program files. Zainstalowalem ponownie i wyskoczylo mi ze mam sciagnac full version i wlacza mi sie str z tym patchem. Sciagam go zapisuje tam gdzie mam silka i chce patcha wystartowac i wsykakuje mi wtedy ten blad.

Tadake to mamy ten sam problem.

Jesli go rozwiazesz to daj mi znac w jaki sposob to zrobiles ;)

Opublikowano

Tylko kurde nie wiem czy ja coś mam z internetem czy coś, ale właśnie client nie chce mi się pobierać ; / tzn chce tylko że pobiera 1 mb/s (czasem 4) przy szybkości mojego internetu 8 mb/s. I nie mam przeciążonego internetu (wiem bo sprawdzałem ). I o ile to nie kłamie szacowany czas pobierania to 236h ; /

Opublikowano

Masz obciążonego neta, a to że ci się tak wolno ściąga to najprawdopodobniej wina strony.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Witam ja takze mam podobny problem a mianowcie Sciagnelem Full Clineta ktorego wersja jest 1.330 potem wyszedl manual Patch ktory robi wersje 1.333 i a potem wyszedl(wczoraj) kolejny patch ktory robi 1,337 tylko zeby go zainstalowac potrzebuje wersji 1.334 lub 1.336. Czyli poszukuje patcha z wersja 1.334\ 1,336 ktos wie jak to naprostowac?? Gdzie moge je znalesc? wpisywalem w google to caly Full C wyskakuje ktory wazy 1.6gb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...