Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xperia X8

AnimowanY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybki procesor, android wifi, oraz wytrzymała bateria, ogólnie to ma wszystko co telefon powinien mieć - w stosunku do swojej ceny. Minusami x8 są: kobiecy design, i to że czasami może się tobie zawieszać. Ogólnie to mam pozytywną opinie o tym telefonie.

32354141673387527780.png

Opublikowano

"Dizajn" jest rzeczywiście kobiecy, ale jak to się mówi:

"Nie patrzy się na wygląd, ale na to co jest w środku."

Opublikowano

Witam, miałem Xperie X8 - szczerze mówiąc nie podeszłą mi .... Wygląd nie najgorszy w sumie jak dla faceta ( Czarna jest fajniejsza ;] ) Mogą Cię spotkać zawiechy i znikające pieniążki z konta no ale tak to już jest z Androidem :) Miałem X2 / X8 / X10 / X10 mini pro

Nie polecam Xperii, Teraz osobiście korzystam z BlackBerry 8520 I jestem z niego zadowolony, już będzie przy mnie choćby nawet jako telefon zapasowy - poluje na fajną Nokie N97 mini.

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Witam, miałem Xperie X8 - szczerze mówiąc nie podeszłą mi .... Wygląd nie najgorszy w sumie jak dla faceta ( Czarna jest fajniejsza ;] ) Mogą Cię spotkać zawiechy i znikające pieniążki z konta no ale tak to już jest z Androidem :) Miałem X2 / X8 / X10 / X10 mini pro

Nie polecam Xperii, Teraz osobiście korzystam z BlackBerry 8520 I jestem z niego zadowolony, już będzie przy mnie choćby nawet jako telefon zapasowy - poluje na fajną Nokie N97 mini.

Pozdrawiam Silny199

Znikające pieniążki to twoja wina na 99,9%, ponieważ musiałeś coś aktywować.

Zawiechy? W moim Galaxy Mini od 5 miesięcy nie miał żadnej zawiechy. (jedynie przy wgrywaniu nowego softa)

Opublikowano

Szybki procesor, android wifi, oraz wytrzymała bateria, ogólnie to ma wszystko co telefon powinien mieć - w stosunku do swojej ceny. Minusami x8 są: kobiecy design, i to że czasami może się tobie zawieszać. Ogólnie to mam pozytywną opinie o tym telefonie.

gowno prawda ;] Nigdy mi sie nie zawiesil od pol roku majac telefon. Kobiecy design ? Jest wiele do wyboru.

Zgadzam sie z reszta, fon polecam. Tani, bardzo funkcjonalny

Witam, miałem Xperie X8 - szczerze mówiąc nie podeszłą mi .... Wygląd nie najgorszy w sumie jak dla faceta ( Czarna jest fajniejsza ;] ) Mogą Cię spotkać zawiechy i znikające pieniążki z konta no ale tak to już jest z Androidem

kazdy tak ma. Telefon jest na bazie internetu , z abonamentu pobieraja kase podstawowe programy. Rozwiazanie? Wylacz transfer danych

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Macie rację, żeby nie pobierała kasy z konta wystarczy wyłączyć opcje Transfer Danych

Tak czy tak Xperia jak dla mnie to shit :)

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...