Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy coś z tym można zrobić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Kupiłem niedawno iPhone'a 3g. Po jakimś czasie podczas surfowania w internecie upadł mi na ziemie , straty:

- pęknięta szybka w obudowie,

- niedziałający przycisk On/Off,

- I nie wiem dlaczego nie działa mi cyfra " 1 " i literka " Q " na klawiaturze.

Więc moje pytanie jest takie, czy można sam przód obudowy wymienić, naprawić przycisk on/off, jedynkę i " Q " .

Jeżeli można to proszę o jak najszybsze odpowiedzi - najlepiej z jakimś tutorialem, albo czymś co by mi pomogło.

Fotka iPhone'a : 20111215140735.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

o kurwa ale jebło ;x

co do wymiany - tyle Ci powiem, że obudowa to koszt około 700zł. przyciski on/off coś koło 60zł za wymianę. chyba trzeba by było do jakiegoś komisu z tym iść, taka natura i phonów że łatwo je zniszczyć bo są zrobione z tanich materiałów.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

700zł obudowa?? To już wole tego wyrzucić do śmieci i kupić teraz uzywkę za 650zł. Są jakieś za 100zł obudowy. Ja chcę wymienić tylko przód - Rama tylko jak można ,a na tył można nakładkę kupić nie? Przynajmniej tak mi braszka mówił.

Spadł z metrowego stołku. ;x Podobno koszt zrobienia iPhone'a to 16$ .

A coś można zrobić z niedziałającą jedynką i literką " Q " ?

Opublikowano

W tym momencie nieopłacalna jest naprawa, lepiej pomyśleć nad nowym telefonem, a ten wystawić 0d np. 100 zł BCM.

Nie podam Ci linków, zgłoś się do mnie na PW.

Przed chwilunią znalazłem nowy Iphone 8 GB za 650 zł. Oszustwo to nie jest, bo aukcjoner ma 250 pozytywnych komentarzy :)

Opublikowano

Ale go rozwaliło.. Aż takie słabe te telefony są? Ciekawe jak jest z IPADEm. Jeżeli nie działa Q i 1 to masz walnięty panel dotykowy i musisz go wymienić..

2mg3y3k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...