Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Nadal nie mogę sie zalogować !

flaq1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na forum metina pisze że aktualizacja dobiegła końca w kamer modzie normalnie mam pokazane że wszystkie ch są on ale nie chce sie zalogować co jest ? bo nie wiem czy musze nowego metka pobierać, wy możecie już sie zalogowac?

Opublikowano

może mi ktoś z was podesłać plik metin2_patcher.exe.lz bo mam problemy z aktualizacją metina i mi sie nie pobiera wszystko ;/

Opublikowano

Weź wywal całego Metka z kompa i zainstaluj od nowa oraz nie używaj cheatów . Bo teraz będą ostro leciały bany D: . Podobno nawet sprawy w sądzie dla twórców hacków czy coś takiego ;p . BTW po co na PL-u używać jakichkolwiek botów , modów ? Ja bynajmniej nigdy nie grałem na botach i na PL-u nigdy nie będę :)

Opublikowano

omg nie pytam tutaj o boty tylko mi sie aktualizacje nie pobierają metin2 auto patch sie zatrzymuje na metin2_patcher.exe.lz i chce tylko aby ktoś mi to podesłał ;P metin2 działa wszystko ok tylko nie loguje sie na postać nie wiem na czym to polega ale może jest jakis plik przez który się połącze z metinem bez pobierania ?

Opublikowano

podeśle mi ktoś ten najnowszy metin2_patcher.exe.lz ? i jak ktoś może to też locale.cfg

@Edit widzę że bardzo tutaj mili są użytkownicy ... jak ktoś ma napisać tutotrial to tak ale żeby komuś podesłać coś to się nie chce dzięki !... -.-

Opublikowano

NO CO Z TEGO ZE JEST MOD JAK MI NIE DZIALA PATCHER A NIKT NIE MOZE MI TYCH PLIKÓW PODESŁAC OMG POMYSL !

120 wyswietlen i chuuj haha nikt no nikt dobra Nq bo pewnie zaraz bana zgarne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...