Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Wszystkich. Potrzebna pomoc.

NowyUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zwracam się z prośbą do użytkowników tego forum.

Przejdźmy do sedna sprawy.

Jak większość z was wie dziś została dodana aktualizacja(chodzi tu o MT2PL) a co za nią idzie - nowe problemy.

Pomoc na oficjalnym forum gry jest bliska 0.

Wiem, że prośbę powinienem zamieścić w odpowiednim dziale jednak tam od paru dni nikt nie zagląda .

Jeśli ktoś by miał możliwość pomocy to prosiłbym o pliki niezbędne do ruszenia aktualizacji ( możliwe że to cała aktualizacja) jednakże w Nowościach pisali, o evencie Świątecznym - renifer, mikołaj, więc myślę że to coś więcej. Mimo wszystko prosił bym o aktualne pliki podstawowe:

metin2client.bin ( główny folder gry)

metin2.bin(główny folder gry)

locale_pl.epk , locale_pl.eix, locale_pl.addr - (folder /pack )

Jak większość wie dużo one nie ważą a pomogą wielu osobom.

Z góry dziękuje tym co zainteresują się tym tematem i moją prośbą.

Pomoże to wielu osobą , którzy borykają się z tym problemem od dłuższego czasu a strona http://metin2-team.pl/patch/ - niestety nie działa :)

Pozdrowienia z forum metin2pl:)

Opublikowano

mam ten sam problem , pisanie do supportu zajmuje za duzo czasu na odpowiedz trzeba czekac dlugo a jeszcze dluzej na same pliki z tego co wiem to Dzisiaj dodano plik "metin2client.bin" wiec prosilbym kogos o wrzucenie tego , z gory dziekuje

Opublikowano

Dodano pliki locale , metin2client.bin , metin2.bin tak jak zawsze ale zapewne torrent po aktualizacji tych plików będzie pobierał jeszcze coś , co związane jest z nowym "wierzchowcem-reniferem" . Jednak tamte pliki podstawowe pozwolą na ruszenie całości i pomogą wielu graczom.

Opublikowano

Dolaczam sie do prosby , zatrzymuje mi sie na 33.3%

a wczesniej przed uptade mialem nowe aktualizacje i moda i dzialalo , na modzie widzialem status NORM ale nie laczylo z powodu nowego uptade

Opublikowano

Od razu mówię że same wyżej wymienione pliki nie wystarczą

http://www.mediafire.com/?45mtokaymqihccv

Niestety bez skanu virustotal nie działa

64562221938.png

Opublikowano

Czyli tak jak myślalem :) Ktoś tu wrzucił archiwum 400mb aktualizacji jednak myśle , że aż tyle to ona nie zajmuje. Chyba jedynym rozwiązaniem będzie spatchowanie u kogoś i przeniesienie na pendraku czy płytce;) Mimo wszystko dzieki za jaki kolwiek ruch z waszej strony :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Napisałem do supportu. Czekam na odpowiedź. Gdy ją dostanę, wrzucę link do tego tematu ;-)

http://www.mpcforum.pl/topic/502632-dl-rozwizanie-na-333-i-667/page__p__3575661#entry3575661

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...