Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak szybko nabić 30 lvl do FishBota?

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik jest dla tych co często lecą na FB. Opiszę tutaj jak w 1-2 dni wbić 30 lvl z użyciem Metin2 Multibot 1.7 by Slait. Poradnik jest wypróbowany. Niestety jeżeli ktoś nas przyłapie to mamy bana... Konto zazwyczaj działa od 3 do 4 dni. Możemy na nim zarobić nawet 500kk. Trzeba posiadać puste konto na którym ma być postać.Okej to lecim.

1. Najlepiej jak byśmy zrobili osobnego metin2 pod FB. Tego nie będę opisywał.

2. Blokujemy HS.

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botow-bugow-tutoriali-i-programow-prywatne-i-globalne-serwery/

3. Okej gdy zablokowaliśmy pobieramy MultiHack.

http://www.mpcforum.pl/topic/498165-dlmetin2-multibot-17-by-slait/

4. Pobieramy któryś z tych programów aby dołączyć Multibot do Metin2.

http://www.mpcforum.pl/topic/370352-spiswielki-spis-injectorow/

5. Połowa za nami!

6. Okej uruchamiamy program i wybieramy plik Metin2 Multibot 1.7 by Slait.dll. 32- Bit lub 64 w zależności od Windows.

7. Po ustawieniu wszystkiego uruchamiamy Metin2 z obejściem.

8. Okej teraz ustawiamy w Multihack tak jak nam pasuje.

9. Tworzymy postać najlepiej Wojownik. Musicie mieć eq przynajmniej +6/+7. Polecam Body.

10. Okej gdy już wszystko ustawiliśmy. (Jeżeli nie wiecie jak ustawić w MultiHack to piszcie.) Udajemy się naszą postacią z eq na pieski i tam expimy do ok. 10 lvl.

11. Później wybieramy się na zaprzysiężone i tam expimy do 15-20 lvl.

12. Po wbiciu idziemy na spot dzikusów. Niestety nie możemy od razu brać całego spotu chyba, że wbiliśmy 18 lvl i mamy zbroję na 18 lvl.

I tam już expimy do 30. W 1 dzień uda się nam wbić 30 lvl przez co będziemy mieli konto na FB. Mam nadzieję, że poradnik się komuś przydał. Jak coś piszcie w komentarzach co poprawić. Jeżeli można prosiłbym o zdjęcie paru %.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik git

Ja wole mentala bo wczesniej pojdziemy na dzikusy. Polecam wait hacka :) i mobberhacka :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja tam konto do fb robie inaczej. Najpierw biorę mojego ninje (30 lv), dobijam na tamte konto 11lv aby móc korzystać z tp. Robie pt ninją, gdyż mój woj ma większy lv, i biore go do v1. Jest o wiele szybciej (jeszcze na waithacku to już w ogóle ;) ). (Potem ninją logam, żeby exp szedł lepiej :) ).

9226.gif
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Poradnik bez sensu.

Każdy wie że najpierw pieski > niedźwiedzie > zaprzysiężone > dzikusy.

Ale mi poradnik ja pier.. Bez kitu.

Cls.

PS. Mógłbyś podać np. Miejscowiska do FB, jak nie zostać złapanym?

Opisać jakieś szczegóły..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Poradnik bez sensu.

Każdy wie że najpierw pieski > niedźwiedzie > zaprzysiężone > dzikusy.

Ale mi poradnik ja pier.. Bez kitu.

Cls.

PS. Mógłbyś podać np. Miejscowiska do FB, jak nie zostać złapanym?

Opisać jakieś szczegóły..

jak miales zamknac to zamknij a nie :O

Opublikowano

Ja tam konto do fb robie inaczej. Najpierw biorę mojego ninje (30 lv), dobijam na tamte konto 11lv aby móc korzystać z tp. Robie pt ninją, gdyż mój woj ma większy lv, i biore go do v1. Jest o wiele szybciej (jeszcze na waithacku to już w ogóle ;) ). (Potem ninją logam, żeby exp szedł lepiej :) ).

Ale dodaj ,że podczas expa takim mentalem wpadają dodatkowe cenne itemki ;) Marmurki poli z dzikusów , oswajania i itemki z HP :]

OndteAw.png

Opublikowano

Matko boso. No poradnik pierwsza klasa. Zaraz ja zrobię poradnik: jak wbić 60lvl w 5 dni

krok 1: zainstaluj metina i stwórz konto

krok 2: wbij 60lvl w 5 dni

krok 3: ???

krok 4: PROFFIT!

IMO poziom tutoriali na MPC leci w dół z bardzo dużą prędkością. Czykać tylko, aż zahuczy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczy tylko postać z wysokim lv i dobrym EQ aby ogarnąć cały spot Orków, przy Chunjo jest chyba największy i 5 godzin może mniej lub więcej i 30lv gotowy.

Wczoraj założyłem nowe konto na nowym mailu, zrobiłem tzw. złączkę i expiłem na BO, a dziś dostałem Bana :D GZ.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

dokłądnie Hubsio :D

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Ładnie dodam ze mozna expic na bezdusznych bo ladny exp tam od 25 jak mialem okrutny do 38 wbijalem i full potow duzo ulepszaczy

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Poradnik raczej nikomu sie nie przyda... mało opisane co to ma być na psach do 10 lvl?...

Najlepiej zrobic to Woj. Mental, na 18 Silne M1 i całego spota na dzikusach z eq +6

...Czasami nie da się wszystkiego poukładać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...