Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać kaskę?!

adamos247

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż gram w metina, na pl'u. Mam ok 30 Kamieni Duchowych (kd) to pozwala mi kupić ribka srd. 45% lub fms ok 48%.. ale co z tego, ze bede mial pro bron, jak nie bede mial reszty, puki co, zarobilem na handlu z 20kd rozmnozylem w 4dni do 30kd, ale skoro mam juz tak duzo, to jest jakis sposob szybkiego zarobiena? oswiadczam, ze nie mam kompletnie eq, mam 61 lvl 30 kd i pro krwawy miecz +8 z bonami 20 orki 20 grota 20 mistycy 10 przeszywka i 6 witala to mam ok. 40kd i jak to rozmnożyc dosc szybko? chce skompletowac eq... a za taka tarcze lwia na kronosie(bo tam gram), lwia tarcza +9 15 blok ciosow i 10 grota, bez nno w ogole reszta bonow do kitu, a gosciu za nią 20 kd dostaje.. lol to zeby miec cale eq dobre musialbym miec 200-400kd? jak to zarobic ? help

Opublikowano

Najlepiej to na FB lecieć. Jedna małż 20-30kk. Mi się udało na tym dorobić do Boga +8, FMS +9 i Żelak +9. Teraz na Lwią Tarczę zbieram. Tylko pamiętaj nie łów na głównej.

Specjalista
Opublikowano

Jak grałem na Onyksie ok. 1.5 roku temu to zarabiałem na przetopionych rudach i rybach, w taki sposob dorobiłem się ebonitowych kolczyków +9 z 3 bonami, o które nie było łatwo.. Teraz najlepszym rozwiązaniem będzie dropek, aby dropić KU.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Dropek małpy.

Medale i jazda! "_"

NBBRBxJ.png

Szukasz Hostera?Napisz do Mnie!

:)

Ty masz prawo mieć swoje zdanie, ja mam prawo mieć je w dupie. by Kwejk

^^

1323144096-U250803.png

Opublikowano

te sposoby co mu je dajecie to na eq x5bon nie starczy...

ja ci polecam kupić za to kilka stalek +4 bojowych i fenki +7 i z tym na dt chódz ;) miodzio zarobek

a do poprzednikow

medale?? dropnie jeden na 30min a 1sztuka chodzi po 3/4kk...

ku? tylko na aurze teraz sie zarobi ale i tak aura teraz w dół idzie

dropek m2? kd+4 teraz nie jest tak duzo warte a i zeby 1 dropnac trzeba caly dzien siedziec

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Handluj eq, szukaj desperatów co selną ci tanio, a ty sprzedasz drożej :)

Albo

Rękawica złodzieja + Metki mordy w Dt

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...