Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ekwipunek na QR

L3xXuSeK

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co by? wybra? ??!!

• spec + turret + m32
      15
    • spec + turret + claymor
      2
    • spec + m32 + claymor
      28
    • inny ekwipunek...
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie wasze zdanie co byście zabrali ze sobą grając QR!

Skomentujcie krótko dlaczego wybraliście ową rzecz itd :)

sygnayr.png
Opublikowano

Brałbym spec+m32+claymore, ale zaznaczyłem inne, bo na QR wolę sobie kupić miny i RPG za GP, nich wydawać kasę na speca.

Opublikowano

hmmm spec+m32+claymore ale zamiast claymore kup remote grande za 800nx lub jak masz msg czy jakos tak to kup za gp bo daje wiekszy dmg

Opublikowano

Lexxusek dawno nie gralismy ^.^

Dla mnie Spec + M32+ Claymorne (dowalic jakies miny i pewny kill) szybkostrzelny pistolet i Rpg do lapy :D.

BTW turret ma tylko 100 strzałów ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

zależy jakie mapki grasz i od stylu grania, jak overdose to ja bym brał spec, m32 i claymore, więcej killi jeżeli grasz na plt

bo tam i tak łatwo jest przeżyć więc turret nie musi Cie bronic

+ do tego room major + lub LTC+

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

spec + m32 + claymor

Kladziesz miny i na to claymora i sie chowasz. Nadbiega zombi i odpalasz miny i masz kila. Jak sie schowasz za tymi kratami to nawalasz z m32 i po zombi.

beznazwygr.png

Opublikowano

Tak, jak wyżej piszą SPEC+M32+CLAYMORE najlepsze zestawienie ;)

dópa!

Opublikowano

BEZ komentarza wszystkie spece to zero skilla kup recon + cyklop + patriot skull + rpg + law + frag nl + normalny czarny frag. Ucz sie freerun'a na overdrose(?)

tyle ode mnie nie beda cie od specow wyzywac

b775a74f4019.jpg
Opublikowano

Gram ostatnio dużo razy QR i ani razu mnie nikt nie wyzywał od speca, a law'em nie zrobisz tylu killi ile z M32.

Opublikowano

Kładziesz sobie minki i na claymorka gdy ząbiak ci naleci na to to wtedy ty robisz BOOM i masz kila :):) Jeżeli np. jak rozwalisz to i on przeżyje to dobijasz go m32 i masz pewnego killa :):) ALbo na Overdowse jak jesteś już za kratami albo szkłem i masz np. paru zombiaków którzy dobijają się do Ciebie to szczelisz pare razy z M-32 I kolejne kile :)_:):) Jest naprawde wiele sposobów aby zarobić kile :) Ale najlepiej jest M32 i Claymore :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...