Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Mój serwer Last Chaos

superwiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem zalozylam i ustawilam wszystko dokladnie zalozylam baze w phpmyadmin importowalam pliki do bazy poprawnie wszystko fajnie oki i zalozylam nawet postac i konto w bazie a teraz na czym polega moj problem wszystko oki ustawione a jednak nie moge na serwer wejsc pisze mi przy logowaniu Timed Out lub Failed to connect to login server. Oto moj problem bede wdziecna jesli mi pomozecie iz czekam 7 dni na odpowiedz w innym temacie nie moim licze na wasza pomoc, Dziękuję i pozdrawiam :)

Oczywiscie za pomoc wynagrodzę Game Masterem na moim serwerze lub zaznaczeniem tematu "Lubię to" lub badz tym co tam chcecie :D Ale najlepiej bylo by za darmo hihi oki Proszę o pomoc!

11cbdc1.png

Opublikowano

Usama Su Kocken sie odezwal? a na pw to nie laska odpisac? ten tutorial jest bledny jak pisalam i prosilam wczesniej w tym tutorialu i wiadomosci zerknij:)

Ten twoj tutorial wyzej nicccc nie pomogl :( szkoda jakas inna pomoc hmm?

Apropo juz czekam 13/14 dni na wasza pomoc i nic :( Jest tutaj ktos madry ?:....

11cbdc1.png

Opublikowano

@Refresh

Łacze nie możliwe mam ponad 20 mb/s

Prock=Procesor tak? 2,00 Dual-Core Pentinium

GB komputerowe 4

Proszę o szybką odpowiedz!

11cbdc1.png

Opublikowano

myślę, że to sprawa clienta wszędzie pisze (tam gdzie czytam na ten temat), że trzeba mieć clienta last chaos USA! a nie PL czytam jakis serwerow ale nie jestem pewien wlasnie sciagam ten client i zobaczę :D Pozdrawiam!

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

a wsadziles te pliki od wizatka?

http://www.sendspace.pl/file/da6f8e0e81f4e8148cda624

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=bffbb0ba0bf979e1eb0b58f8570329f6b65833656eede2f464b02a220331d7d1-1324891651

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Ja probowalem zrobic serwer ale Szukam jeszcze jednej osoby ktora sie zna jakby co pisac na officialgame.war3.pl Ja nie robie serwera! Moge zrobic forum itp :)

cooltext614924615.png

PS... Ja nie robie serwera... jedynie Moge pomoagac graczom i troche znam Oprogramowania :) Dodatkowo Zrobie forum itp... Wszelkie informacje na temat serwera LastChaos pisać na officialgame.war3.pl! : d

cooltext614928643.png

Opublikowano

Apropo nikt z was mi nie pomogl probowalam odpalic juz na 3 clientach EG oraz jeszcze jakims moge prosic o link do USA jesli mam szukac to poszukam^^

RiterS poco spamujesz w moim temacie ten temat nie pomaga tylko nabija posty..

11cbdc1.png

Opublikowano

@Refresh

bazyli123 Dodalam te pliki co kazales innemu uzytkownikowi dodac i nie dziala nadal jest "Failed connect to login server" dlaczego?

11cbdc1.png

Opublikowano

sorki ale nie sprawdzalem tego i wtedy gdy sprawdzilem to tez nie dzialalo, ale na forum wizatka pisalo, że lc client USA 100% patch and add the patch [Link] cos takiego bylo i myslalem ze bedzie dzialalo ale nie dziala...

1384891713-U294848.png

Opublikowano

Oni sami nie wiedzą co i jak...:D Miałem taki sam problem i napisałem tutaj:

http://chaos.wizatek.be/showthread.php?2288-client-timed-out-problem

i odpowiedzi nie dostałem... więc raczej tutaj nikt Ci nie pomoże...

Opublikowano

ha, ha trzeba innego clienta :D juz to rozkumalem :D

http://www.mpcforum.pl/topic/515457-tut-jak-zrobic-clienta-do-wlasnego-serwera-lc/

1384891713-U294848.png

Opublikowano

@Refresh

Client pięknie ladnie dziala ale jest kolejny blad mam konto w bazie i pisze "Invalid Account ID or Password" Ale juz fajnie w ogole jest pokazuje sie ze bledny login w bazie nawet w okienku loginserver ale ja zalozylam konto nawet przez strone :)

11cbdc1.png

Opublikowano

@Refresh

Chyba nie za wczas :D

Proszę o pomoc z kolejnym problem

"Invalid Account ID or Password"

mam konto w bazie moze zle zrobilam ale nie wiem do konca

Potrzebna mi wasza pomoc Pozdrawiam :)

11cbdc1.png

Opublikowano

ha, ha trzeba innego clienta :D juz to rozkumalem :D

http://www.mpcforum.pl/topic/515457-tut-jak-zrobic-clienta-do-wlasnego-serwera-lc/

Napisz coś więcej ten client jest na ep1 czy ep2?

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

to jest na ep1 :D

1384891713-U294848.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...