Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór kodów do 20 tysięcy gier

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam dzisiaj przedstawić program zawierający kody do około 20 tysięcy gier, a mianowicie jest to CheatBook. Jest on ciągle aktualizowany, więc możecie w nim zawsze znaleźć kody do dość nowych gier. Do każdej gry jest przygotowany zestaw kodów oraz instrukcja jak ich użyć. Program jest bardzo łatwy w obsłudze. Od teraz znalezienie kodu do gry nie będzie Ci sprawiać żadnego problemu ; )

Download:

http://www.cheatbook.de/1/cheatbook112015.zip

Na stronie zawsze znajdziecie najnowszą wersję programy. Download jest też zawsze dostępny na polskich stronach np. Programosy.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5b70e5e5828e853b323877243c469aa321cd5cfc8f1f9974cb557449eb457fac/analysis/

Program jest całkowicie czysty, świadczy o tym producent, ale jednak żeby nie było wątpliwości wstawiam skan.
Media:

1294477714-U1.png

Opublikowano

Bardzo przydatne warte podpięcia.

Ale mam pytanie:

Czy ten zbiór jest aktualizowany?

CheatBook. Jest on ciągle aktualizowany

Spamer :P Turek

@ A nie zauważyłem :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

jest do tego jakieś spolszczenie?

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

@Up

Nie.To niemiecka strona.

ZAMYKAM, ŻEBY NIE BYŁO SPAMU. PROGRAM JEST PO NIEMIECKU, JEST AKTUALIZOWANY, W RAZIE PYTAŃ, PISZCIE DO AUTORA. JEŚLI NIE MA TAM JAKICHŚ KODÓW SZUKAĆ TUTAJ

Turek

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 4 lata później...
  • 3 tygodnie później...
  • Aive odpiął/ęła ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...