Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nokia X2-00

Fabula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1323893495-U122399.png

wiem że trochę dużo napisane lecz bym był wdzięczny dziękuje

Witam posiadam o to taki telefon i mam mały problem. Wszystko działało jak należy aż zamówiłem pakiet internetowy 125mb za 5zł wszystko pięknie lecz wchodziłem na facebooka mpcforum i nic nie zjadało wchodzę na youtuba startuje filmik. Filmik działa lecz zjada 50gr 1 filmik

Kolega poradził że skończyło mi się te 125mb i poradził kup pakiet bez limitu za 9zł zrobiłem tak internet chodzi właczam youtube piszę "operacja nie powiodła się " kolega poradził mi (inny) nie możesz odtwarzać filmików ponieważ musisz mieć przynajmniej 2zł na koncie.

Więc wysepiłem 5zł i załadowałem konto JEST FILMIK ODTWORZYŁ SIĘ ale zjadł 50gr

i tu pytanie dlaczego! Mam pakiet internetowy na miesiąc każde strony działają lecz filmiki na youtube jedzą kase!

sprawdziłem czy poprostu youtube nie chce opłaty za filmiki .

Kolega dał mi swój telefon z internetem (ten sam pakiet co ja ) Nie zjadło mu ani grosza!

a mi nic nie je lecz filmik zjada :(

filmik oczywiście się włącza jak mam powyżej 50gr na koncie jeśli mam 11 gr tak jak teraz bo wszystko na neta poszło wyskakuje ten komunikat "Operacja nie powiodła się "

Więc mam jakiś problem w telefonie? Skoro mam ten sam pakiet co kolega wszystko działa nie zjada kasy tylko filmiki mi jedzą kase a znajomi mają ten sam pakiet i nie je im ani grosza przez miesiąc mogą robić co chcą w necie

dziękuje proszę o pomoc obeznanych (ps. Przy tłumaczeniu jestem zielony w tych sprawach więc proszę o dokładniejsze tłumaczenie)

1358975547-U122399.jpg
Opublikowano

Hmm, skoro masz pakiet to internet powinien być darmowy raczej we wszystkich formach.

Może filmik pobiera takie pakiety, że nie obejmuje to internetu? Ale chociaż nie, ponieważ on jest bez limitu. ;)

Jesteście z tej samej sieci? Jaka sieć?

Opublikowano

PLUS z tej samej sieci

odtworzyłem filmik jak miałem 10zł działał

mam 11gr odtwarzam ten sam filmik i niestety nie działa :)

ps. Fajny avek Paluch SSM :)! kupiłem płytke :P

1358975547-U122399.jpg
Opublikowano

Hmm, nie wiem, może to zależy od twojego internetu, nie mam pojęcia szczerze jakby Ci tutaj pomóc. :<

może youtube pożera dodatkowe opłaty? za duży transfer?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...