Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony Oren10PL i chciałbym was zaprosić na server minecraft!

Server jest na hamachi - a to tylko dlatego, że mam zmienne ip, a nie chcemy by ip na serva było zmienne, prawda?

Poza tym dzięki temu, że jest na hamachi mogą na niego wchodzić osoby, które nie mają premium ( ja samemu mam - ale bądźmy tolerancyjni ;) )

Trochę konkretniejszego info na temat serva:

Nazwy sieci: Hasło do sieci:

cool_craft cool_craft

cool_craft2 cool_craft2

cool_craft3 cool_craft3

Są 3 sieci po to, że jakby była 1 zapchana to zawsze możecie wejść do następnej. Jakby i teraz było za mało to dorobię kolejną.

IP serva: 5.8.40.93

Ok... to by było na tyle z technicznych rzeczy!

Tera trochę o naszym świecie!

Nasz świat nie jest zabudowany! Zostawiliśmy to Wam! Admini także będą budowali, ale bez cheatów lub komendy /give itp. itd. Czasem tylko użyjemy tego do zrobienia jakiejś rzeczy publicznej, ale i tak raczej rzadko. Admini będą mieli rangę admin tylko do np... rozwiązywania konfliktów pomiędzy graczami! Na razie server będzie tylko odpalany na kilka godzin, ale jeśli będziecie prosili to zrobimy by był 24 h / 7dni w tygodniu. Mamy już niemałe doświadczenie z prowadzeniem servera minecraft. Nie ma limitu budowania domu - to ma być zabawa, a nie kompresowanie domów, by pasowały do działki! Oczywiście panują tu tradycyjne zasady - nie kradniemy,nie greaf'ujemy (czytaj: grifujemy) nie mordujemy bez powodu itp. itd.

I najważniejsza rzecz: na razie server jest tradycyjny - kiedy znajdziemy bukkita i wszystkie plug-iny które chcemy zainstalować to zmienimy go na server bukkitowski!

Zapraszamy!!!

PS:

1.Oczywiście gramy na wersji 1.0.0 :)

2. Dla niewiedzących - proszę się nie przerażać jak za 1 razem jak wejdziecie będą lagi - świat musi się dopiero wam przesłać i wczytać. Specjalnie dla Was, żeby się szybciej przesyłał świat kupiłem nowe, szybsze łącze internetowe - 6 mb/s !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mało rozbudowany serwer ... Zanim coś konkretnego tam będzie wyjdzie v2.0.11 :P

nie prawda - server juz jest w miare rozbudowany... Zajrzyjcie!

@refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...