Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Captcha trader

jolero1983

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam takie cos mi wyskakuje jak uruchamiam captcha trader component mswinsck.ocx or one of its dependencies not correctly registered a file is missing or invalid a jak wlaczam captcha notifier to dziala bez problemu.

Opublikowano

Po pierwsze nie używaj Captcha Trader. To się rżnie ciagle. Złom, widać że wersja beta.

Kup najlepiej ANTIGATE zapłacisz trochę ale w 100 % sprawnie wpisuje. Nie zatnie się. Zazwyczaj wpisuje po 30 sekundach a nawet krócej. A max. Jak się pomyli może zaprzestać zbierać na 3-4 min.

Captcha Trader jak miałem to na noc wlaczam a tu 5 k uri po 10 h. Patrzę a tu nie zbierał przez 9 godzin

Opublikowano

Po pierwsze nie używaj Captcha Trader. To się rżnie ciagle. Złom, widać że wersja beta.

Kup najlepiej ANTIGATE zapłacisz trochę ale w 100 % sprawnie wpisuje. Nie zatnie się. Zazwyczaj wpisuje po 30 sekundach a nawet krócej. A max. Jak się pomyli może zaprzestać zbierać na 3-4 min.

Captcha Trader jak miałem to na noc wlaczam a tu 5 k uri po 10 h. Patrzę a tu nie zbierał przez 9 godzin

Co ty mowisz teraz ladnie zbiera... 24h na dobe rżnie i wszystko ok, kiedys bylo przeciazenie serwera a teraz naprawili...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...