Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kdbot - proxa niemoze sie polaczyc

SpeeduMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wygląda konfiguracja:

IP=46.20.43.11

Port=15779

ListenPort=10001

BotPort=20001

Developer=0

Ip servera DuckRoad

46.20.43.11

Proszę bardzo ;)

to samo wyświetla mi exloader 5

jest jeszcze jeden problem, jak chcę uruchomić silka z zmianą bramek to wyskakuje mi error po chińsku(chyba c9)

Opublikowano

Spróbuj ustawić język klawy na "English USA".

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

mam ustawione niby wszystko prawidłowo, zainstalowany c++2010/biblioteki/ nowy netframework oraz zmienione języki na angielski USA

nie mam pojęcia już co zrobić aby to zadziałało, może wy macie jakiś pomysł ?

Opublikowano

panel sterowania / region i język zakładka administracyjne i przycisk zmień ustawienia regionalne systemu i angielski (stany zjednoczone) i potwierdzasz ze chcesz uruchomić ponownie komputer i problem rozwiązany bot się włącza ale jest problem bo po minucie działania bota jest dc i próbowałem już wszystkiego szukałem na wszystkich forach próbowałem z trybami zgodności wyłączanie fire wali i anty wirusa nic nie pomaga.

Opublikowano

panel sterowania / region i język zakładka administracyjne i przycisk zmień ustawienia regionalne systemu i angielski (stany zjednoczone) i potwierdzasz ze chcesz uruchomić ponownie komputer i problem rozwiązany bot się włącza ale jest problem bo po minucie działania bota jest dc i próbowałem już wszystkiego szukałem na wszystkich forach próbowałem z trybami zgodności wyłączanie fire wali i anty wirusa nic nie pomaga.

mam to samo ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odplajcie silka na samym poczatku noramlnie tzn bez bota, i przekierowywania portow. Ustawcie chara na spocie po czym wylogujcie sie i wlaczcie silka z botem i cala reszta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...