Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jaka to opcja

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest bo na video widac jak gostek roztawia hornety

Wrzuć jakiś screen z otwartym GA będzie łatwiej naprawde.

Miałem Ga na 1 dzien zeby sprawdzic program troche pamietam :D

@down

Niestety na tym filmiku nie widze wszystkich opcji hacka poniewaz koles tylko w 2 zakładkach operuje na filmiku.

Niewiem.. Zaznacz wszytko co możliwe i klikaj po koleji klawisze jak ma taka opcje to po zaznaczeniu "kazdej opcji" równiez rozrzucania np hornetów powinno zadziałać za którymś klawiszem.Poszukaj jak masz to znajdziesz tamto menu nie jest zbyt skomplikowane.Niestety nie mam obecnie GA żeby odpowiedzieć..

@Chyba rozwiązane Pogadałem z nim na GG :D ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

1. Nie doubluj postów...

2. W życiu nie grałem na tym hacku więc niewiele mogę pomóc ale spróbuj nacisnąc "C" bo z tego co tam widziałem na filmiku to wydaje mi się że to to :>

EDIT

Nazwa to weapon spawner wg mnie

@down

Coś Ci nie wyszło bo napisałem "nazwa to weapon spawner wg mnie" i jest to prawdą, więc jeśli masz jeszcze jakieś kłopoty z osobowością to pisz na PW i dodam tyle że moja "pracą jest tu pomagać niezaleznie czy znam rozwiązanie, jeśli nie to mam "przejść" przez problem razem z userem i rozwiązać go

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

bebson jak nie wiesz to po co piszesz? mialem tego GA i to jest zakladka weapons ale slyszalem ze lfietaker i weapons zostaly spatchowane ale tez slysalem ze wrocil lifetaker to moze weapons tez .

@edit strona GA

CA NA - Lifetaker Released

and

CA Euro - Lifetaker Released

How to use:

1. Wait until you don't have a Spawn Shield

2. Press Numpad 0 (default)...You will die!!

3. Respawn with Lifetaker

*Caution - you will crash if you use it without pauses...

i tez jest nowy filmik ale nie ma zakladki weapons czyli zostal spachowany i trzeba czekac az zrobia nowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...