Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefunty

karixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem 2x bf za 23.37(nie jestem pewien tej ceny ale to tylko kilka groszy) PLN za 1 doszło za 2 nie numer był taki sam przy wysyłanie 1 sms'a i 2 . 2 odpowiedzi przyszły na komórkę że transakcja została zrealizowana lecz tylko za 1 dostałem bf ktoś może wie o co chodzi ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wysłałem dość szybko więc może masz racje ale jak omg .. przez to że wysłałem za szybko nie dostanę bf a oni dostana moje pieniądze

P.S

jak kupuje się przez sms to pisze tam zatwierdzono 0.00 zł na 23zł a u mnie pisze nie wysyłaj więcej niż jednej wiadomości .

do support już napisałem możliwe że coś zadziałają

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

skoro to tylko kilka groszy to co ci tam

tez mi raz nie doszlo bo mialem laga na stronie napisalem do supportu i nic to do sprawy nie wnioslo

Co innego jak bym był pełnoletni i miał jakąś pracę a nie jak mam 14 lat to te 23 zł to trochę jest u mnie nie za dużo ale i tak strata 23 zł

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak apropo tych waszych problemów.

Po 1. Już kilka banków oferuje konta dla osób 13+, są to np. mBank, Millenium.

Sam mam w Millenium, jestem zadowolony.

Po 2. Kiedyś kupiłem SMS'em, przez przypadek zamknąłem kartę. Oczywiście BF'y nie doszły, kasa poszła w świat. Napisałem do supportu Boku, po angielsku, odpisali po polsku. Po 2 dniach dostałem 2x tyle, za co wysłałem kasę. Wystarczył e-mail i numer zamówienia.

Podsumowując, lepiej kupować przelewem. Mniejsze ryzyko utraty kasy, więcej BF'ów.

previewwz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...