Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Przeniesienie działu

Nezvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wiem, że może się to wydawać trochę dziwne, jednak uważam, że dział "Tworzenie gier Via WWW" nie powinien być w grach via www. Moim zdaniem powinien zostać przeniesiony do web masteringu, bo w sumie jest to też jedna z tych profesji. Wiem, że te działy są nie wielkie, jednak myślę, że jest w tym mała nieścisłość. Już tłumaczę. Moderator działu via www może nie mieć pojęcia o co chodzi w php / javascript / cs itp. itd., a więc czemu ma moderować coś, co go nie interesuje ? Oczywiście ja nie chcę podważać tego, że ktoś źle wykonuję swoje obowiązki, jednak jeśli akurat dany kidmoderator / moderator się nie tym nie zna to jak może w tym pomóc użytkownikom ?

Opublikowano

@up

Po 1 dział ma po 400 tematów, więc przyzwyczajenie ?

Po 2 dział jest przez rok = około 5-10% stałych ogladających

Po 3 nowi gracze przeglądając forum i szukając pomocy w pisaniu gier nie mają szans na spojrzenie do via www, bo dla mnie to ten dział nie powinien się tam znajdować :P

Ten dział nie ma związku tak naprawdę z grami via www. To tak jakby zrobić dział "Tworzenie strony serwera" w dziale metin2, albo minecraft itp. To jest na tej samej zasadzie, a akurat w tym wypadku nikt by nie miał watpliwości, że tak być nie może. Nie prawda ?

@down...

Nie będe kidmoderatorem ;p Byłem już w dziale minecraft i jeśli mam nim być to tylko w tym dziale lub dziale warrock. Do tego trzeba pracy, a ja nie mam ;)

Nadal "Ten dział nie ma związku tak naprawdę z grami via www."

Opublikowano

Mam zamiar siedzieć w dziale tak długo jak tylko pozwolą mi na to administratorzy ;p

Autor sugestii widocznie nie potrafi czytać. Tworzenie gier via www, więc czemu nie pasuje w tym dziale, jeżeli dział dotyczy gier via www?

NIE

/edit

Już tłumaczę. Moderator działu via www może nie mieć pojęcia o co chodzi w php / javascript / cs itp. itd., a więc czemu ma moderować coś, co go nie interesuje ?

Nie interesuję się Shake & Fidget i SeaFight to co? Wywalić działy?

Oczywiście ja nie chcę podważać tego, że ktoś źle wykonuję swoje obowiązki, jednak jeśli akurat dany kidmoderator / moderator się nie tym nie zna to jak może w tym pomóc użytkownikom ?

W dziale via www jest kilka osób, które pomagają w tworzeniu. bnmbb, bartek93, eXu, Sekhmet. Ja pomagam w instalacji silników przez TeamViewer + pomagam w "naprawach" i wyjaśnianiu niektórych linijek danego pliku.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@up

Krzycha to ty chyba nie rozumiesz... To jest tak jakby w dziale metin2 był dział "Tworzenie strony www", albo w dziale minecraft to samo -.- Moim zdaniem jest to totalnie bezsensu, że dział "Tworzenie gier via www" jest w tym dziale.

Dobra koniec tematu.

Opublikowano

@up

Krzycha to ty chyba nie rozumiesz... To jest tak jakby w dziale metin2 był dział "Tworzenie strony www", albo w dziale minecraft to samo -.- Moim zdaniem jest to totalnie bezsensu, że dział "Tworzenie gier via www" jest w tym dziale.

Dobra koniec tematu.

W Metinie jest dział "Metin2 - Tworzenie serwerów prywatnych", który "działa" tak samo jak "Tworzenie własnej gry www" w via www...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

W Metinie jest dział "Metin2 - Tworzenie serwerów prywatnych", który "działa" tak samo jak "Tworzenie własnej gry www" w via www...

Tylko tam o co innego biega :P

Ale mimo wszystko jak krycha sie zna i nie chce tak to nie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...