Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz żeby Pablo był w TV? Głosujmy ! Łapki w górę!

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ich kanale rozsyłają linki od razu lajkujące i dlatego taki wyniki ;) Swoją drogą mają pomysł, ale tak jak w 1 poście, do TV nie za bardzo :P

Opublikowano

No niezłe , koleś przez swoją głupotę podbija internet ... zresztą jak inni debile ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

No niezłe , koleś przez swoją głupotę podbija internet ... zresztą jak inni debile ...

Dlaczego przez głupotę? Może po prostu mu się nudzi, a widać innym się to podoba. A może po prostu lubi zupkę chińską?

fjlw0o.jpg

Opublikowano
No niezłe , koleś przez swoją głupotę podbija

Głupote?? hah -.-

On korzysta z życia, należy brać z niego przyklad ;)

Jak ci się nie podoba to wypierdalaj i zachowaj swoją pierdoloną opinię dla siebie.

fs_pc.png

Opublikowano

@up

Hej, hej, hej. Przystopuj koleś. Ma prawo do wyrażania swojej opinii, więc jeszcze raz - przyhamuj.

A morał z tego taki: jeśli nie tolerujesz innych zdań, niż twoje - radzę wywalić z pokoju komputer, modem, oraz wszelkiego rodzaju inne źródła informacji, drzwi zamknąć na cztery spusty, a po jedzenie wyruszać transporterem opancerzonym.

@topic

W sumie to nie próbowałem zupek chińskich na zimno... To jest popularne?

1567846744.png
Opublikowano

No i dobrze. Skoro jest regulamin to go przestrzegamy, a jak nie możemy zapanować nad emocjami czy też uszanować cudzego zdania to lepiej wyłączyć komputer i kabel od internetu pociąć na kawałeczki.

Jeśli chodzi o mnie to robienie z siebie idioty jest normą na YT . Dla mnie on wcale nie jest śmieszny tylko żałosny. Jeszcze jeść zupkę chińską na zimno to potem biegunki się nabawi :).

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...