Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziendobry wam :P

Chyba juz nie pobocimy bo jak wlaczam srokinga zabije moba i pokazuje sie zabezpieczenie JM i Dc :( chyba sie wzial ostro za nas JM ... czekam na wasze wypowiedzi w tej sprawie

Opublikowano

Ano masz racje, mam to samo, zabije mooba i wyskakuje ten smieszny error....

Hmm... lipa :/

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Bez paniki :) Napewno niedługo wyjdzie nowa wersja bota na której wszytsko będzie działać :) ;P.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Tak jest zawsze, i nie mozliwe zeby nie bylo zadnego bota, za 2-3h bedzie wszystko po staremu i serwy na czerwono;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
Bez paniki :) Napewno niedługo wyjdzie nowa wersja bota na której wszytsko będzie działać :) ;P.

Kupcie sobie Sbota i po problemie :) 5 dolców na miesiąc to chyba nie wiele :)

Opublikowano

Noo zaskoczyło mnie to :)

9we1217hkblde76df1i_thumb.jpg

Edit nowy sroking działa. POTWIERDZAM !

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

spokojnie choćby Joymax nie wiem jak się starał to i tak nie zapobiegnie botom jeżeli nie będzie ich banować. Każde zabezpieczenie da się ominąć tylko potrzeba czasu. Twórcy botów na tym zarabiają więc bot będzie :)

Z każdą inspekcją Joymax robi zabezpieczenia które w kilka godzin są rozpracowane i boty śmigają.

Opublikowano
Dziendobry wam :P

Chyba juz nie pobocimy bo jak wlaczam srokinga zabije moba i pokazuje sie zabezpieczenie JM i Dc :( chyba sie wzial ostro za nas JM ... czekam na wasze wypowiedzi w tej sprawie

Też to miałęm musisz sciągnoc nową wersje sro kinga.

Linka do srokinga: http://www.sroking.com/download.html

Musisz sciągnoc wersje 1.0.27_2

Jeśli pomogłem daj 5*

7w8ol8o6vj2l07j3exn.jpg

Opublikowano
spokojnie choćby Joymax nie wiem jak się starał to i tak nie zapobiegnie botom jeżeli nie będzie ich banować. Każde zabezpieczenie da się ominąć tylko potrzeba czasu. Twórcy botów na tym zarabiają więc bot będzie :)

Z każdą inspekcją Joymax robi zabezpieczenia które w kilka godzin są rozpracowane i boty śmigają.

Gdyby tak zrobili zabezpieczenie dobre z codzienna aktualizacja , twórcy botów musieli by codziennie nie zle pracować , a bot wyszedł by dopiero po paru h i tak codziennie w kulko.

83416dfa001f9912.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...