Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crack IBot

ciechomek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie :)

poza tym dasz na jakiejś znanej stronie cracka do ibota to raz dwa zaktualizują versje bota i bedziesz bez cracka :)

Opublikowano

skoro on jest na stronce ,,***" To nie warto go sprzedawać bo ktoś wstuka w google: crack ibot i wyskoczy mu multimiliard cracków z czego 3 czwarte to keylogi a 4 ósme to trojany i wirusy które jak huragan sieją spustoszenie w komputerze. PS. dzięki za koncepcję cracka do ibota, teraz puszczam na dedyku PBDO-bota i Ibota :P

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Dobra znalazlem cracka i dziala :D moj pierwszy crack ktory dziala... ;) szukajcie a znajdziecie :) znalesc nie jest trudno :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Dobra znalazlem cracka i dziala :D moj pierwszy crack ktory dziala... ;) szukajcie a znajdziecie :) znalesc nie jest trudno :)

Chwalisz się czy żalisz ? Takich jak ty to było tu multum,później płakali że im konto ktoś ukradł, ale polak, nie dziwie Ci się bo słowiańska natura taka jest - 20 zł lepiej wydać na chlanie mieć za darmo wszystko a potem płacz. Powodzenia

bugpointblack.png

Opublikowano

@UP no super... dodasz cos jeszcze? ;) jest to moim zdaniem z najwiekszej strony o botach itp. i opinie wszystkie sa pozytywne i sporo ich jest wiec mysle ze sie nic nie stanie...

EDIT a tak wogole to gdzie ty znalazles licencje za 20zl? o.O i to jest crack z gg a nie bez.. :) wiec minimum 80zł a nawet i wiecej.

EDIT 2 wiem, starasz sie mnie ostrzec ale bez ryzyka ni ma zabawy :D a wogole mam 2 podobne konta wiec az tak plakal to nie bede :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...