Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dot. płatnych reklam

KurczakJoe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy jesli bede robil ankiety Aolem , te platne wiaze sie z tym jakas odpowiedzialnosc karna ? Ktos z Was juz robil ? Bo z darmowych ciezko mi wyciagnac 50 Sm przez 4 dni a robie wiekszosc.

Gość PoweRade™
Opublikowano

Tak , wiąże się za tym odpowiedzialność karna . Najlepiej wypełniać te darmowe reklamy .

Opublikowano

Zmieniając IP nie za bardzo mogą cię złapać, poza tym komu by się chciało? Jednak szansa na odpowiedzialność karną niestety istnieje. Te płatne i tak by ci nie doszły, no chyba, że lubisz płacić, ale to taki sposób proponuje po prostu SM zakupić.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Ok dzieki za info. Ale jak naprzyklad niektorzy wyciagaja po 50 sm dziennie ? Gdzie ja w 4 dni nie moge zdobyc 50. Robie wszystkie ankiety ktore maja od 2 do 15 sm. I cos mi to nie idzie;/

Gość PoweRade™
Opublikowano

Może źle wypełniasz i ci nie dochodzą ? Podajesz prawdziwy e-mail ?

Opublikowano

Tak wszystko podaje dobre. Imie nazwisko itp biore z fakegeneratora. Na e-maila przychodza potwierdzenia akceptuje ale i tak nie dostaje sm;/

Opublikowano

Możesz trafić do więzienia.

Przy płatnych często trzeba wysyłać sms.

A więc nie polecam.

Jak czytam posty takich jak ty to plakac mi sie chce ze tacy ludzie maja moda na tej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...