Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][MOD]TMI, itemy z argumetami.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, że nie ma bloków z ID typu : 17-1 i nie można brać wielu rzeczy. Da się jakoś zrobić, aby były owe rzeczy pokazane?

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nie rozumiem pytania. Chodzi ci, że nie ma itemu 17-1 ? Źle wpisujesz nie wpisujesz myślnika, czyli '-' tylko dwukropek ':' , czyli 17:1.

Jak nie można brać wielu rzeczy .. Nie rozumiem. Wyjaśnij.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Chodzi o to, że jak używasz na serwerze TMI, to nie pojawiają się rzeczy które mają argumenty, np. drewno białe.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

cichy, kur.. sorry za słowa, ale to to ja wiem. Pytam się jak zrobić aby było to na serwerze, tak trudno zrozumieć?

- wiem, że można, bo na pewnym filmie na youtubie widziałem, jak admin serwera na TMI miał białe drewno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...