Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC9195[Dedyk][1.0.0][24/7][NO-WL][20slot]

zielony3ski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mynewcooltrendilogob.png

Witam!

Chciał bym Państwu przedstawić reaktywacje serwera mc9195!

Starsi gracze będą pamiętać ten serwer;)

Od razu mowie i nie będe owijał w bawełne wiec przeczytajcie calosc!

Serwer nie jest dedykowany! dlatego to pisze bo wszystkie serwery mc reklamujace sie klamia!

tak samo jak sadze 99% tych serwerow to poprostu serwery vps postawione na dedykach ale to nie to samo! to informacja dla mlodych! nie szukajcie tam gdzie pisze dedyk i ze juz jest fajnie.

U nas nie bedziecie sie nudzic to po 1, ale to nie tylko to, jest to survival polaczony z lekkim trybem miastowym, to wy budujecie wlasne miasto, wy tworzycie ten serwer wspolnie razem przy naszej pomocy,

Potwory : Włączone

PvP : Włączone

Zwierzęt a: Włączone

Ilość slotów: 20

Premium: Nie wymagane

Whitelist: Wyłączona

Nether: Włączony

U nas nie bedziecie czekac na dzialke sami na nia zarabiacie a potem sami ja kupujecie staramy sie stworzyc jak najbardziej zautomatyzowany serwer! wtedy ani my ani wy nie macie problemow.

ok, do rzeczy wiec zapraszam was na ten wspanialy serwer o ktorym nie zapomniecie jak wasi starsi koledzy

Administracja to powazni ludzie i ze swoim wiekiem wiec nie dziwcie sie banom bo my sie z dziecmi nie klucimy

IP: 176.9.24.3:25620

Posiadamy takze serwer komunikatorow teamspeak3

IP: ts.factoryspeak.pl:1111

No i oczywiscie poza miastem dziala TNT

54125859.jpg
Opublikowano

Serwer dziwdowski nie polecam ,admin daje mute za zaproponowanie czegoś ....

NIE POLECAM !

@EDIT Tera jeszcze bana dostałem xD

@DOWN

Na PW poszedł dowód ,myśl za nim napiszesz :)

1388964106-U305854.png

Opublikowano

tak dostales bana poniewaz mnie spamujesz i podszywasz sie za kogos kim nie jestes, na miejscu adm mpc forum zbanowal bym cie bo im mniej takich ludzi tym lepiej;)

i prosze adm mpc o usuniecie tego dziecka z tego tematu

54125859.jpg
Opublikowano

Również nie polecam . Byłem 2 minuty i tego żałuję.

@down

Nie miła administracja , brak zainteresowania graczami . Mało graczy online.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

kocham hejterow ktorzy przychodza tylko dissowac serwery a nawet na nim nie byli i nie pisza zadnych podstaw dla czego do bani wogole nie przemyslanie i jak macie dzieci tak komentowac to szkoda waszej klawiatury, nawet nie potraficie sie poprawnie wypowiedziec

54125859.jpg
Opublikowano

Serwer Zaje*isty ;d miła administracja można sie z nimi dogadać tylko spokojnie; ) . Polecam serwer naprawde spoko . Prezka 10/10 serwer 9/10 ; ] .. ZAPRASZAM DO GRY !!! .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer bardzo fajny admini ogarnięci nie wiem dlaczego tyle negatywnych komentazy.

PS: admini sa prawie zawsze obecni tylko na TS są ale żadnemu graczowi się nie chce wejść na TS.

๖ۣۜJeśli pomogłem daj like :D

Moje mapy :D

http://www.mpcforum.pl/topic/678624-mapa-esceapeadventure-nocna-straz/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...