Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kid Moderator] Metin2 Delfinek 23

delfinek23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szanowną Całą Administracje MPC Forum.

Po ujrzeniu otwartej rekrutacji na KidModeratorów waszego forum po głebnym przemyśleniu, stwierdziłam że spróbuje i złoże aplikacje u Was. Jednak bez ryzyka i próby nic nie ma. Co ma być to będzie. Na każdy werdykt gniewać się niebędę więc proszę śmiało wypowiadać się.

Mam na imię Karolina i posiadam już 22 latka. Czas bardzo szybko mi płynie ale daje radę z uśmiechem na twarzy. Ogółem pochodze z okolic Piotrkowa Kujawskiego, dokładnie Nowa wieś do Włocławka przeprowadziłam się 15 lat temu. Stałam się włocławianką. Kończyłam Technikum ekonomiczne wraz z otrzymanym tytułem. Ledwo ledwo ale poszło.

Matura niestety była dla mnie porażką, stres na języku angielskim wzioł nade mną góre. To nie ważne. Bez tego życ też można.

Zainteresowanie mam dosyć obszerne. Przewyższa w nich turystyka górska, ogólnie wszystko co związane z górami. Dla mnie jak otaczają mnie to uczucie jakbym narodziła się na nowo. Poprostu je kocham. Potem w kolejce są właśnie komputery, muzyka, kino, rzeczy bez których obyć się nie umiem. Nie było by sensu zycia bez nich. Ale to tylko moje zdanie, Wy możecie mieć inne.

Przygodę z Metinem zaczełam tak naprawdę 4 lata temu gdy poznałam w obecnej już chwili byłego chłopaka. Zapalił u mnie taką chęć że nie mogłam się obyć. Zaczeła się ona od Metina 2 PL a obecnie trwa ale na prywatnych odpowiednikach. Calutki czas od tamtego momentu swoją wiedzę powiększam, testuje różne kompinacje pkt statusu aby ustawić je jak najlepiej tak samo z broniami, zbrojami itp. Wyszukuje newsy o grze, o ich odpowiednikach, wspomagaczach i nie tylko. Sama własnymi słowami piszę własne poradniki róznotematyczne. Praktycznie wszystkie zostały one przedstawione już na waszym forum. Gdby tak poszperać to napewno coś znajde. Śledzę wątki nowych serwerów, tam gdzie jestem zmuszona wypowiadam się ostrą krytyką. Przykładem było Tristam. Też potrafię się bronić skor ktoś dopszcza się takich zachowań jak przedstawiali Administratorzy tego serwera.

Z reguły jestem osobą konsekwetną, zawsze służe pomocą nie patrząć czy mam moderatora czy nie. Na tym tak naprawdę mi nie zależy. Pomagać moge także jako zwyczajny użytkownik. Zawsze bronie dobra, osoby które ubliżają i naruszają moją osobe bardzo kosekwetnie do nich podchodzę. Lubie poprostu uczciwość i ceche własnego przyznania się skoro ktoś zrobił błąd. Charkteryzuje się przeważnie walką o uczciwość wobec mnie i Was Administracjo i Użytkownicy. Jesteśmy ludżmi i mamy te same prawa co inni. Do mnie każy może przyjść o pomoc. Lubię także porządek wśród tematów, tematy wartościowe. Dużo jest tematów nie potrzebnych. Niektórzy się wywyższają że mają większą wiedzę.

Moderatorem poniekąd chce zostać ponieważ widzę dużo niedociągnieć w pracach i tematach. Jest wiele postów, gdzie ludzią jest ubliżano, niektórzy Moderatorowie wykorzystują swoje prawa wobec innych. Sama padłam ofiarą niektorych. Nawet w dziale zbanowani nie jest spełniany do końca regulamin. NIe ejstem okrutną osoba dlatego nie wskazuje wprost ale przydałoby się jeszcze kilku uzytkowników do teamu.

Chciałabym żeby został zapanowany porządek,żeby prawa Moderatorów nie były naduzywane jak to jest do tej pory. Większości ich nawet nie ma.

Żeby użytkownicy wiedzili, poczuli że jednak ktos czuwa tutaj nad ich losem i godnością osobistą ktora przez większość zarówno moderatorów i użytkowików jest bardzo naruszana. Myśle że zmiany by się przydały.

Decyzję w tej sprawie Kochana Administracjo pozostawiam Wam. Nie jestem osobą narzucającą się, uszanuje każde Wasze zdanie. Przyjmę z godnością zarówno krytykę i i dobre słowo. Nie jest mi strasznie że nie wybrali mnie to się wyżywam na innych jak to robią niektórzy. Nie tzreba być Modem żeby być poczciwym człowiekiem na forum.

Liczę się z tym że nie ma tu moich poradników, ale obiecuję że jak sprecyzuje je szczegółowo aby były zrozmiale i wyczerpujące to je zamieszcze. Wiem że to moje szansę osłabia że mało się wypowiadam i wogóle liczę się z tym i także zrozumiem Wasze podejście. Bez próby i ryzka człowiek nic nie osiągnie. Chociaż spróboje. Jak się nie dua to trudno. Spróbuje poprostu za miesiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...