Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące bota

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, na ile samodzielne sa boty do tibi? tzn chodzi o kupowanie ammo ewentualnie mikstur leczniczych, tak ze np zostawiam bota na rooku i za jakis czas przychodze a on ma juz ten 8 lvl i moge grac dalej na glownym ladzie i jaki bot jest najlepszy i najmniej wykrywalny? pytam bo jestem w tym temacie absolutnie zielony kiedys w tibie gralem bez bota, teraz chce z botem zaczac

Opublikowano

teraz boty są już tak zaawansowany że robią praktycznie wszystko kupowanie suplesów odkładanie lota do depo, wpłacanie do banku gp wszystko zależy od skryptów;) No jak na razie to Neobot chyba jest niewykrywalny nie ingeruje w klienta.

Są jeszcze inne TibiaAuto, Blackd

Opublikowano

Tak, polecam Tibie Auto - ponieważ jest ona darmowa i prosta w obsłudze ;)

Jak chcesz coś na temat tego, to wal na PW.

Polecam wybocić ósmy level (teraz odsyłam cię do mojego tematu "[TA] Spis Skryptów!"), ponieważ na rooku z dobrym eq trwa to ok. 4 godzinki ;)

W sam raz postawić botka w weekend na noc :D

Opublikowano

Bot może być bardziej pro od cb naprawdę bot szybciej leczy niż ty jest bardziej spostrzegawczy . np gdy nie elf tyle razy bym padał na ots na warach . Bo on włącza utame na sorcu i fluduje . Np na rl teraz polecam ci Neo jest płatny ale jest to świetny bot robi wszystko co wymieniłeś i więcej jest prawie w 0 % wykrywalny używają go najlepsi boterzy w tibi . ( sam go używam )

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...