Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ahri - będzie się opłacało kupić?

Jezusx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, będzie sie opłacało kupić tą Ahri ?

bo mam 1600 rp i nie wiem czy czekać na jakąś przecene czy teraz kupić Ahri, potem pobawić sie w reffy i kupić coś innego ?

a może poczekać do rotacji i sprawdzić jak sie nie gra ?

tak jak czytam to jest do dobijania, jak evelyn którą mi sie doobrze grało...

graphic.png

Opublikowano

Jeśli nie masz co robić z rp to możesz sobie kupić , :P ja na chociaż mam za co to jej nie kupię , przynajmniej teraz , zobaczę jak się gra przeciwko niej i czy warto będzie ją kupić , nie mam zamiaru mieć useless postaci :)

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Co do nowych champów to prawie zawsze po wyjściu takiego znajdzie się on w następnej rotacji, więc kupowanie go od razu jest chyba zbędne. No chyba, że nie masz co robić z RP/IP, ale wtedy tego tematu byś chyba nie zakładał.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Ten temat jest zupełnie bez sensu, skąd ludzie mogą wiedzieć czy postać będzie warta zakupu? Czekasz jedynie na postacie którymi po jednej grze będziesz nie wiadomo jak dobrze grał? Poczekaj aż wyjdzie, zobacz w grze a to nie będzie problem, kup lub czekaj aż będzie w rotacji.

Opublikowano

Jak myślicie, będzie sie opłacało kupić tą Ahri ?

bo mam 1600 rp i nie wiem czy czekać na jakąś przecene czy teraz kupić Ahri, potem pobawić sie w reffy i kupić coś innego ?

a może poczekać do rotacji i sprawdzić jak sie nie gra ?

tak jak czytam to jest do dobijania, jak evelyn którą mi sie doobrze grało...

Może o builda od razu zapytaj?

Opublikowano

lol jak można oceniać postać zanim wyjdzie wgl jakieś ploty bez sensu , jedni pisali na początku że to support będzie inni że ap carry

a teraz najdziwniejsza wersja czyli coś w stylu evelyn omg , to nie będzie taki szajs jak evelyn na pewno .

ja mam zamiar ją kupić za rp i nie żałuje bo mi się podoba a temat jak dla mnie zbędny

NJxbd4x.png

Opublikowano

Taak postać do dobijania ... fajne rzeczy ja tutaj wyczytuje .. to ,że ma wiekszy dmg z bliska nie znaczy ,że jest do dobijania...

Przy prawidłowej grze, Ahri krąży wokół rozgrywki drużynowej, wykańcza rannych wrogów i dręczy słabych

jak dla mnie wykańczanie to dobijanie ;x

graphic.png

Opublikowano

Jak wyjdzie będzie można rozmawiać. Teraz jedynie możemy gdybać bo nie wiemy jak sprawuje się w grze.

CLS

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...