Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wykonam][FREE] Design dla strony Twojego serwera

klaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wykonam stronę do prywatnego serwera gry Metin 2, ew. w grę wchodzi Cabal oraz 4Story, chyba że zainteresuje mnie Twoja ciekawa propozycja.

Nie współpracuje z debilami oraz jakimiś noobami, podejmę współpracę tylko z dobrym i zorganizowanym team.

Zasady:

- Nie koduje tego projektu, dostarczam Ci plik .PSD ze stroną główną + uniwersalną;

- Robię Ci projekt i NIC OD CIEBIE NIE CHCĘ, ew. możesz mi coś zapłacić jeżeli będziesz zadowolony z usługi,

- Nie wykonuję innych projektów niż tematyka prywatnych serwerów,

- Nie jestem chłopcem co robi za darmo layouty, jestem poważną osobą i robię to tylko dlatego że potrzebuje profesjonalnych projektów do portfolio,

- Interesuje mnie dostęp do miejsca gdzie cały team się gromadzi i tam rozmawiają, może być TS3, Hamachi czy jakiś czat, ew. GG

Jakiego projektu możesz się spodziewać? (projekt nie jest skończony)

Ma 3,16mb więc może się trochę ładować.

Jeżeli jesteś ogarniętym liderem będziesz wiedział co do mnie napisać.

Kontakt tylko PW.

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...