Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Demo COD:BO?

PaTrOL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) szukałem ponad 20 minut czy jest demo gry Call of Duty Black ops ale nie znalazłem.. bardzo tego potrzebuję(nie ważne dlaczego)...

Jeżeli znacie stronke, to proszę o podanie a lubie to dam :

pozdrawiam.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Up

to na PW możesz dac ;)

ps.wiem że torrenty.. ale ściąga mi tylko 1MB... :((( to zanim to się ściągnie to...

Opublikowano

@up

własnie wiem ale jest problem... wiesz jak to jest z rodzicami ... :)

Opublikowano

co za problem, nawet jak nie mozesz w nocy kompa wlaczonego zostawiac to poprostu wznawiaj sciaganie w dzien, nawet przy najwolniejszym necie jak sciagasz torrenta z duza iloscia seedow i peerow wkoncu sie sciagnie ^^.

pozatym mozesz kompa w stanie hibernacji zostawic, wtedy wyglada jak wylaczony

Opublikowano

@Up

yy.. można zrobić takie coś że teraz pobrało mi się np 5 %. i jak to z pauzuje i jutro wznowie to się nie z anuluje :) ?

Opublikowano

zalezy czy program przez ktory pobierasz ma taka opcje, ja osobiscie polecam qTorrent

pozatym nazwa PAUZA mówi samo za siebie, gdyby miało anulować to by pisało anuluj a nie pauza...

Opublikowano

@up

dołączam się do pytania... <_<

Gdy teraz zacznę ściąganie, to nacisne na stan hibernacji, wyłącze monitor, to komputer wygląda jak był by wyłączony? bo mi się styłu obudowy komputera świeci jedno światełko od internetu ;/.. to też ono zgaśnie, ale internet będzie ON ? i z przodu obudowy komputera swieci mi się CZERWONE swiatelko.. gdy wlacze hibernajce to sie all wylaczy ale bedzie pobierac? :rolleyes: :huh: ^_^ :O;) :P :DxDB):ninja: <_< <_< <_< <_<

Opublikowano

@refresh

Gdy teraz zacznę ściąganie, to nacisne na stan hibernacji, wyłącze monitor, to komputer wygląda jak był by wyłączony? bo mi się styłu obudowy komputera świeci jedno światełko od internetu ;/.. to też ono zgaśnie, ale internet będzie ON ? i z przodu obudowy komputera swieci mi się CZERWONE swiatelko.. gdy wlacze hibernajce to sie all wylaczy ale bedzie pobierac? :rolleyes: :huh: ^_^ :O;) :P :DxDB):ninja: <_< <_< <_< <_<

Opublikowano

Torrenty i masz full wersje za free. Linków nie udostępniam bo zakaz piractwa na forum jest.

E Podaj Linka na PW :D

@TOP

Nie widziałem żeby było demo call of duty black ops ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie będzie Ci pobierało pliku. Możesz jedynie wyłączyć monitor, a komputer zostawić.

ja mam win7 i mi automatycznie po 30minutach bodajrze włącza sie hibernacja, komp wyglada jak wylaczony a gra sie sciaga :F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...