Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do nagrywania filmików w grze.

SweetKamyK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Otóż tak jak w tytule. Taki który nie ssie jak np. Fraps 8 minut 2 gb. Liczę na Was

Fraps ssie? ; ] Heh to jest śmieszne ; [ Fraps to najlepszy program do n"nagrywania w grze" 8 minut = 2 GB ?

Może i racja ... Ale z tych twoich 2GB można zrobić 30MB ? Freemake Video Converter ... ; ] I po sprawie

64_1316932340.gif

Mówię poprawnie po polsku flaga_polska.gif

Opublikowano

Ehh no to nie wiem , może powiedz jaki masz komputer ... ; ] I zobaczę co się da zrobić kk?

64_1316932340.gif

Opublikowano

fraps.. ale filmy konwertujesz i 8 minut np. 100 MB :)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Moim zdaniem to nie jest wina PC ; ]

Ja mam lepszy komputer ale ... Jeszcze niedawno ... Nie mogłem nic nagrać z gry która nigdy mi się nie zacięła na Fullach ...

Nie wiedziałem co się dzieje , zrobiłem formata i każda gra przy włączonym Frapsie hula ; ]

Może powiedz z jakiej gry masz zamiar nagrywać? ; ] Jeżeli ci się nie uda , pomyśle nad jakimś poradnikiem

dla osób które mają podobne problemy i kłopoty z ogarnięciem tego wszystkiego jeżeli chodzi o montaż , nagranie

renderowanie i wydajne konwerterowanie ; ]

64_1316932340.gif

Opublikowano

Z takim sprzętem to ty za daleko nie zajedziesz ;f

wiem w następnym tygodniu kupuje lepszego :<

Moim zdaniem to nie jest wina PC ; ]

Ja mam lepszy komputer ale ... Jeszcze niedawno ... Nie mogłem nic nagrać z gry która nigdy mi się nie zacięła na Fullach ...

Nie wiedziałem co się dzieje , zrobiłem formata i każda gra przy włączonym Frapsie hula ; ]

Może powiedz z jakiej gry masz zamiar nagrywać? ; ] Jeżeli ci się nie uda , pomyśle nad jakimś poradnikiem

dla osób które mają podobne problemy i kłopoty z ogarnięciem tego wszystkiego jeżeli chodzi o montaż , nagranie

renderowanie i wydajne konwerterowanie ; ]

Dokładnie to Call Of Duty 4, Medal Of Honor Aliied Assault :)

Opublikowano

Moim zdaniem powinno ci śmigać ; [ Nie wiem o co chodzi , może też format by pomógł ... ; ]

64_1316932340.gif

Opublikowano

Mam pytanie uzywam frapsa i chce cos nagrac w battlefieldzie 3 ale tnie czasami jak gram...

Ustawienia bf'a 3 to 1920x1200 resolution, Recomended settings Ultra/High (jak gram nie tnie sie nic...)

Komputer to:

AMD Phenom II 1090T podkrecony do 4Ghz 6x rdzeni

8Gb RAM Corsair

plyta glowna asus crosshair IV Forumlua

I karta graficzna to MSI ATI Radeon 6950 Twin Frozr III power edition 2Gb

Co moze byc nie tak... :/ ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...