Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Lagi w WR przez Skype lub Ts! Help :<

False

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Grałem w WR około 4 lata teraz miałem przerwę z 4 miesiące jakoś :-

Grając zawsze rozmawiałem na Ts lub Skype... przed tą przerwą było wszystko ok

a teraz grając i rozmawiając na np.Skype mam lagi :< tzn. tylko gdy w kogoś strzelam lub ktoś we mnie (po prostu nie można ucelować -_-) :D

Próbowałem paru sposobów i nic ( np.zainstalowałem program "cFosSpeed" który podobno pomaga lub gdy już włączę WR wchodzę w procesy i wyłączam explorer.exe )

Do tego przed chwilą zdefragmentowałem dysk D (i właśnie nie wiem czy D czy C mam zdefragmentować / to takie małe drugie pytanie :> )

Znacie jakiś sposób na zwalczenie tego problemu

Jeżeli tak prosze o pomoc :> Jak coś to jak z nikim nie rozmawiam jest ok! Ale nudno... :>

Dam naj.

1323717436-U247153.gif
Opublikowano

A jakie masz łącze internetowe? Zrób test i sprawdź czy wszystko z nim w porządku, najlepiej jeden normalnie, a drygi podczas rozmowy z kimś na skype.

Może nie jest to rozwiązanie problemu, ale zawsze jakaś alternatywa. Spróbuj z innymi programami tego typu, mam na myśli TS , TT. I sprawdź jak wtedy WarRock będzie się zachowywał.

Pe Es Zdefragmentuj partycje systemową i tą na której jest WR. Chyba że są na jednej.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ja bym proponował z defragmentować wszystkie partycję. I napisz jakie masz łącze, a tu masz tester łącza tylko wyłącz wszystkie nie potrzebne programy typu GG, skype itp.:

http://www.speedtest.net/

I napisz czy się zgadza szybkość twojego łącza czy nie. Jak nie to masz odpowiedź. A jeszcze takie pytanie na jakim serwerze grasz, bo jak na international to się nie dziwie, bo on jest w Ameryce północnej, a więc ma się spory ping, a jeszcze ze skype itp. to już całkiem. Spróbuj zagrać na innym serwerze i napisz czy dalej masz tak samo.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...