Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dot. bana za FB

adrian07071542

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Moje pytanie jest następujące, czy gdy będę bocił oczywiście FB na 3 kontach noob charach a na postać główną nie będę wchodził to w razie banowania na główną też dostane bana ? Botki są na tym samym mailu natomiast postac główna na innym mailu.Wgoule nie zamierzam wchodzić podczas bocenia ani po tym na główną postac , tylko wtedy gdy już więcej zarobie.Prosze o przemyślane odpowiedzi a nie nabijanie sobie postów <_< Z góry dziękuje i pozdrawiam :D

55mddg.jpg

Opublikowano

na tyle Co się orientuje , to leci perm.

A w szczególności jak będziesz to robił na 3 postaciach.

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

No czyli to , ze dostaniesz perma .

Czyli ban na zawsze , bez możliwości odblokowania. :)

Pozdrawiam.

taj0y.jpg

Opublikowano

No czyli to , ze dostaniesz perma .

Czyli ban na zawsze , bez możliwości odblokowania. :)

Pozdrawiam.

Na wszystkie konta logowane notorycznie z jego IP. Więc Twoja główna post. też poleci. I dobrze :).

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Na wszystkie konta logowane notorycznie z jego IP. Więc Twoja główna post. też poleci. I dobrze :).

Czyli jakbym teraz zaczął bocić ale na główną postać bym nie wchodził to też dostane bana ?

55mddg.jpg

Opublikowano

Dostanie bana na zawsze

przy 1 koncie łatwo dostać

a co na 3 kontach

na postać główną też dostaniesz jeżeli na IP cie zbanują

ale wtedy wystarczy zmienić ip i tyle

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Dostanie bana na zawsze

przy 1 koncie łatwo dostać

a co na 3 kontach

na postać główną też dostaniesz jeżeli na IP cie zbanują

ale wtedy wystarczy zmienić ip i tyle

Nie do końca to działa tak jak Ty opisałęs... Po prostu po logowaniach stwierdzą, że konto o nicku xxx to Twoje konto i to ono czerpało korzysci z bocenia, więc polecą boty i Twoja główna post. Rozumiesz? :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Ale z was idioci, bany na IP znieśli bo zwykle były niesłuszne bo np. ktoś często chodzi do kolegi i gra i co wtedy>? Więc kolego ja ci powiem BANA MOŻESZ DOSTAĆ TYLKO NA TE BOTY!!! Dla bezpieczenstwa zablokuj hackshielda, i FB zostawiaj na noc( w dzien często GM lata wszędzie na niewidzialności i szuka) za bocenie za dnia dostalem już 2 bany ale jak w nocy to jeszcze nigdy, najlepiej po 23

Opublikowano

Powiem tak ja wchodziłem na główną postać podczas Bocenia i bana nie ma. Oczywiście pod boty mam innego Metin2. 3 konta dostały bana a główne nie. Więc nie ma co się bać o główną postać.

Opublikowano

Jeszcze fajnie jak ktos ma zmienne IP tzw. wewnętrzne wystarczy ze zresetujesz neta i masz nowe IP :)

Lecz minusy np. niemozesz samemu sobie serwa zrobic :P

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Ja mam stałe IP.

Bocąc EasyMetin2 x3 konta na 1 e-mailu dostałem na wszystkie bana + do tego ban na inne konto (sklep), na którym miałem wszystkie wybocone przedmioty (inny e-mail).

Więc to zależy, od tego czy dla GM'a będzie się chciało sprawdzać po IP inne konta czy nie.

PS. Na Solarze już się skończył okres notorycznego banowania botów - 72h non stop bez bana ;]

Opublikowano

Ja bym bocił na twoim miejscu. Właśnie na bocie wyexpiłem 3 konto bo 2 zbanowali. Główne jak działa tak działa. Ale mówię zrób oddzielnie metin do hackow i do grania

Opublikowano

@up , a wiesz że za to można dostać perma ?

więc nie radzę grać na hackach..

Uczciwie zdobądź a nie hackując .

taj0y.jpg

Opublikowano

Rozumiem Co piszesz , ale jeśli dostaniesz bana to nie dostaję się przypadkiem bana na wszystkie konta ? albo na IP ? Jesli TO PERM , to na stałe ..

taj0y.jpg

Opublikowano

Za fb jest Perm na IP :) . Więc nie radze .. Ja już to pożycz od kogoś laptopa .. od siostry albo brata i tam możesz lecieć .. tylko nie możesz wejść na główną z laptopa .

beznazwy3333.jpg

~ by. OgórekOfKiszony

Opublikowano

Zależy czy dostaniesz na IP czy na Nick.

Ale jeżeli dobrze się orientuję to za FB leci na IP D:

NBBRBxJ.png

Szukasz Hostera?Napisz do Mnie!

:)

Ty masz prawo mieć swoje zdanie, ja mam prawo mieć je w dupie. by Kwejk

^^

1323144096-U250803.png

Opublikowano

Ja tam bociłem na 2 kontach (boobkach) i sie logowałem normalnie na główną postać i nie dostałem a bociłem z 7dni bo potem mi sie znudzilo ,lecz zawsze warto być rozsądnym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...