Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad Online czy Metin2?

KHryme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pare miesięcy szukam MMO godnego mojej uwagi.

W Metin2 Grałem 4 lata , lecz zraziła mnie dzieciarnia i boty.

Natrafiłem na Silkroad Online , ogólnie mi się podoba lecz zraziło mnie trochę to logowanie.

___________________________________________________________________________________________________________________

Napiszcie plusy i minusy Silkroad Online , i czy warto w niego grać.

Gry za darmo, gry na MAC, Linux oraz Windows.

Outlast 2 PC Download

Opublikowano

Wróć do metina w silkroada grałem do 20 lvla, i chujowo było.

W Metina gram dość długo ostatnio zacząłem na nowo i olewam dziecinade blokuje szepty i git :>

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Metin2 i tak jest najlepszą grą. We wszystko można pograć, ale o metinie nie da się zapomnieć.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Metin2 i tak jest najlepszą grą

Dobry żart.

@top: Graj w Silka, w metina nie ma sensu, na pl'u ceny są kosmiczne, a privy nie są lepsze, te polskie są do dupy, a na zagranicznych podobno Polacy pobanowani czemu się nie dziwię, kiedyś był znośny ale to co jest teraz to szkoda gadać.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Dobry żart.

@top: Graj w Silka, w metina nie ma sensu, na pl'u ceny są kosmiczne, a privy nie są lepsze, te polskie są do dupy, a na zagranicznych podobno Polacy pobanowani czemu się nie dziwię, kiedyś był znośny ale to co jest teraz to szkoda gadać.

Hehe. O metinie i o tym jaki on jest zły to Ty lepiej nie mów, bo sam jestes jedną z setek polaków która przyczyniła się do bezposredniego upadku metina :)

@Top: Graj w to co Ci się podoba, a nie pytasz nas o zdanie ^^

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Witam, wg mojego uznania śmiało mogę powiedzieć że Metin nie dorasta Silkroad-owi do pięt...

Metin jest do dupy że tak powiem :)

Wróć do metina w silkroada grałem do 20 lvla, i chujowo było.

W Metina gram dość długo ostatnio zacząłem na nowo i olewam dziecinade blokuje szepty i git :>

Wypowiedział się ktoś kto wbił 20 lvl i sobie darował :D W takim razie co możesz powiedzieć o Silku skoro pograłeś tylko moment? ...

Logowanie jest największym minusem tej gry ale są privy low exp bez trudności z logowaniem.

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

I już kurwa zaczyna się kłótnia na temat metina nie można już nawet tematu o metinie założyć

Jeżeli uważasz, że te 4 lata zrujnowały ci życie to nie graj :)

1375207970-U250359.png

Opublikowano

I już kurwa zaczyna się kłótnia na temat metina nie można już nawet tematu o metinie założyć

Jeżeli uważasz, że te 4 lata zrujnowały ci życie to nie graj :)

Nikt się nie kłóci tylko wypowiadają się gracze MMO, każdy kto grał w Metina i inne gry powie że Metin to syf ( no prawie każdy żeby nie było :D )

Szczerze mówiąc grałem w Metina jako jeden z pierwszych graczy na Angielskim globalu nie pod pasowała mi ta gra i tyle i to samo twierdzą ludzie których pytam o tą grę :D

Jak dla mnie denna Tibia byłą bardziej wciągająca i ciekawsze od Metina :D

Pozdrawiam Silny199

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Pytasz sie ktora najlepsza gra,chodz wiadomo ze osoby ktore tylko w metina graly wezma metin

Ja Ci polecam LoLa,o wiele lepszy niz metin i przynajmiej mozna cos osiagnac^^

sstwc.jpg

Opublikowano

Polecam ci Silkroada grę trzeba ogarnąć ale jest warto.Najpierw polecam ci zagrać na privie i czytać dużo Poradników.

Metin2 to jedna wielka strata czasu Nuda jak w dupie kilka skili przez cała grę misje też nie są ciekawe.Pełno dzieciaków.

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

to i to syf ;d

Zagrajmy razem w Need for speed world :)

sygnatureczq000001.jpg

Potrzebujesz pomocy przy obrobieniu filmu,sygnaturze,awatarze itp. ? Nie masz programu Sony Vegas 10.0 Pro , a interesują Cię efekty z nim związane ?

Jeśli tak to napisz PW , napewno się dogadamy ! =)

Zapraszam do wspólnej gry !

Opublikowano

Nie powiedziałbym ze tibia byla lepsza. Z jej porażająca grafika ...

Porażająca grafika? Grafika w niej jest 2D - wiadomo, gorsza od 3D Ale chodzi o całą resztę gry pomijając grafikę :) W Tibie już nie gram parę lat tak że nie wiem jak jest teraz ale kiedyś na pewno była ciekawsza od Metina i teraz pewno też jest ;] ;]

Pozdrawiam Silny199

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Chuj wiecie tyle wam powiem.

Grałem w metina2, aż mnie nie ojebali. Potem zaczalem przygode z prywatnymi serwerami.

Po okolo 3 latach grania skonczylem , zrobilem sobie przerwe 2 lata i znow na nowo w tym tygodniu wrocilem.

Sillkroad Online to smiec

Opublikowano

Chuj wiecie tyle wam powiem.

Grałem w metina2, aż mnie nie ojebali. Potem zaczalem przygode z prywatnymi serwerami.

Po okolo 3 latach grania skonczylem , zrobilem sobie przerwe 2 lata i znow na nowo w tym tygodniu wrocilem.

Sillkroad Online to smiec

Dla ludzi którzy grają kilka lat w Metina i coś osiągnęli wiadomo że wybiorą Metina..

Każdy ma swój gust, nie ma co ... Ale jeżeli chodzi o grywalność i fabułę Metin ssie :D

Pozdrawiam Silny199

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...