Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plywanie

MadMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiec wstyd sie przyznac ale nie umiem plywac

mam zamiar sie nauczyc ale ucze sie i ucze i nic mi z tego nie wychodzi xD

znacie moze jakas metode by sie nauczyc plywac tylko latwa xD

thx all ;d

Opublikowano

Boże, coraz głupsze tematy...

Ja też kiedyś nie umiałem :P Jak wiesz co i jak to wystarczy, że się przełamiesz i już jako tako pływasz :P

Opublikowano

pamiętam kiedyś..zakładałem to pomarańczowe coś na ręce i po prostu machałem. Jak się nauczyłem? Zdjąłem to i zacząłem pływać ;]

Opublikowano

Wez gleboki oddech i wskocz do glebokiej wody, zauwazysz ze nie toniesz, tylko unosisz sie, wtedy glowa do gory, zaczynasz machac wszystkim czym sie da i plyniesz xD.

Opublikowano

Spróbuj się położyć na brzuchu, zanurzając przy tym twarz do uszu. I pamiętaj - nie zaciskaj nosa. Nos w wodzie nie istnieje. Nie możesz go używać, bo jeżeli się zachłyśniesz to wodę wyplujesz i nosem powietrza nabierzesz. Nie zapominaj też o tym, że w głowie też masz powietrze, więc nie zatonie :)

reklama RMCF1902

Opublikowano

Na pleckach ^^

Poprostu wejdź sobie to wody tak do klaty nabierz powietrza i połóż się śmiało na wodzie :)

Staraj się leżeć prosto i trzymać ass wysoko ;D Oddychaj sobie swobodnie i machaj nóżkami. Nauczysz się "postawy" itp itd. Jak opanujesz ten trik to rób to samo tylko na cyce xD

f.png

Opublikowano

Ale pierdolicie , jak osoba która nie umie pływać wskoczy do wody to zapewne zacznie panikować i gówno a nie zacznie się unosić Bul! ~ Bul!

Weś kawałek steropianu ( a może to pianka ) na basenie powinni mieć takie deseczki , chwytaj i powoli do wody wejdź i się jej trzymaj ... i machaj nogami. Jak już będziesz popylał , to postaraj się popływać bez niej , machając jak go żabki ew. napięte w strzałkę ( wtedy przy nurkujesz ) z pomocą kogoś ... jeśli masz prawdziwych kumpli nie będą się z Ciebie śmiać

Opublikowano

Niech ktos cie zamknie w worku i wrzuci na srodek basenu

Najlepiej zeby ktos byl z toba i trzymal za brzuch ( tak zebys lezal na wodzie ) i wtedy machasz przeszczepami wszystkimi <<<<tylko tak sie dzieci uczy a ty chói wie ile masz lat

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

15 =]

nie umiem plywac bo moja stara ma fobie na temat plywania (ojciec jej sie utopil jak byla mala) i jak chcialem isc sie pouczyc plywac to sie stekala ze nie bo sie utopie xD i tak oto powstal chocapik xD

no to kumple sie nie smieja z tego ze nie umiem plywac tylko staraja sie mi pomoc tyle ze ja malo bywam na basenach (ajm noł lajf dunt hef tajm) =]

Opublikowano

spokojnie =]

wezme zaczne probowac kazdej techniki :D a na basenie to ja nie bede panikowac bo...

1.jest ratownik

2. jest plytko

3. nie jestem tchorzem :D (juz sie topilem kilka razy wiec psychicznie jestem przygotowany)

dzieki wszystkim oprocz Brodek za pomoc (ty jestes fuj bo chcesz mnie zamknac w worku) xD

close plax =]

Opublikowano

po jeden nie bylem na basenie bo caly czas brzydka pogoda u mnie =/

po drugie prosilem o zamkniecie i jak zawsze admini/moderatorzy olali sprawe

po trzecie nie prosilem cie o komentarze tylko o pomoc wiec siedz cicho xD

Opublikowano

eee kurwa już mnie dobijacie z tymi waszymi problemami niedługo będą tematy jak zrobić dziecko... MadMan zrób cheata na pływanie i po sprawie...

Opublikowano
Wez gleboki oddech i wskocz do glebokiej wody, zauwazysz ze nie toniesz, tylko unosisz sie, wtedy glowa do gory, zaczynasz machac wszystkim czym sie da i plyniesz xD.

ch*jem tez moge machac ? :D nie no zart ^^ na powaznie jak tez niepotrafilem plywac ale teraz plywam jako tako zeby sie utrzymac na wodzie <lol2>

Opublikowano

Temat : Pływanie.

A co ty tu wiśnia wyskakujesz z pozycjami seksualnymi? xO

BTW, Wojtek, on mówił że kilka razy się TOPIŁ a nie 'kilka razy się 'UTOPIŁEM'

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ^_^

BTW, MadMan, co ma do rzeczy to, że masz brzydką pogodę? Na basen można zawsze iść :D

reklama RMCF1902

Opublikowano

MadMan ja mam inna propozycje,popros kogos zeby ci jakiegos cheata napisal,nie wiem Water hack cos takiego,albo kup jakiegos Vipa i bedzie po problemie :)

Opublikowano
eee kurwa już mnie dobijacie z tymi waszymi problemami niedługo będą tematy jak zrobić dziecko... MadMan zrób cheata na pływanie i po sprawie...

Hehe to mnie rozłożyło ;D " zrob cheata na pływanie " :D:D xD <-- Owned :D

chlopie jesli to kryty basen to bedą mieli takie cus kwadratowe co plywa po wodzie i nazwe ma " deseczka" :D

bierzesz chlopie 10 takich ( bede patrzec na ciebie jak na idiote xD ) i siup do wody i Otyyyyyla Jędrzejczak :D

Pozdro i nie top sie juz wiecej Zombiaku ;)

beztytuuzpd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...