Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Wrażenia i opinie o DLC - Back to karkand.

BF*WasyL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem ten temat, aby móc się podzielić odczuciami na temat dodatku do BF 3. Ja osobiście się zawiodłem, szczerze myślałem że mapki będą bardziej podobne, i że klimat gry również. Mapy są co prawda podobne ale... jak grałem na Karkand, to nie przypominała mi za bardzo tej z BF. Helikopter jest z BF 3, totalne gówno lata mi nad głową.. gdzie jest black hawk!?.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

DLC słabe było

przydały by się

mniejsze mapki

bo jak są teraz

to muszę chodzić 2 minuty żeby kogoś znaleźć

ale to właśnie o to chodzi seria bf zawsze miała ogromne mapki co właśnie przynosiło najwięcej frajdy z gry :D

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Wg. mnie te mapy są cud miód w BF2. Jeżeli się chce poczuć ten klimat to bez aircraftu i niszczącego otoczenia. Do BF2 mam sentyment i nawet BF3 mi go nie zabierze.

Opublikowano

Powiem Wam, że pograłem trochę dłużej, i spodobało mi się. Chociaż, moim zdaniem mogli dodać WSZYSTKIE pojazdy jakie były w BF 2 i nie dodać tych z BF 3.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Ja kupowałem edycje limitowaną, miałem grę i dodatek od razu za 120 zł. Teraz widziałem na allegro zamówienie, za 49 zł dodatek, i w sklepach też po tyle jest.

Wasyl654.png

2pacr.png

Gość malutki688
Opublikowano

tak napisze jakby ktos sioe pytal to w empiku 54 zl kosztuje

Opublikowano

@Odświeżam. Może ktoś będzie chciał się jeszcze wypowiedzieć o dodatku który jest wart swojej ceny :). Aktualnie gram tylko tam, dodam, że podoba mi się to, że punkty za grę wliczają się do lvl taki jaki jest w podstawce, wszystkie medale itd też :).

Wasyl654.png

2pacr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...