Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co poradzicie?

andrzej1_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem premke za 4zł za pomocą paypala. Po kilku dniach premium znikło. Support mówi że wpłata nie dotarła, a na dowód przelewu mówi że do nich nic nie dotarło. Zgłosiłem to do paypala do centrum sporów że nie otrzymałem towaru za który zapłaciłem. Teraz przyszedł do mnie mejl:

Wezwanie do zapłaty

Numer klienta: ****************

Szanowny/a ********!

Najwyraźniej wystąpiły problemy z dokonaniem Pana/Pani płatności. W

związku z tym następujące należności nie mogły zostać zaksięgowane.

W

chwili obecnej czekamy na uiszczenie następującej kwoty:

4.00 PLN kwota transakcji (03.12.2011; ********* ; PayPal)

36.19 PLN opłata za storno

-------------------------------------

40.19 PLN łącznie do zapłaty

Niestety, poprzez cofnięcie transakcji (obciążenie zwrotne), powstały

dodatkowe koszty u jednego z naszych usługodawców oferujących usługi

płatnicze. Koszty te zawarte są już w powyższej kwocie.

Należną sumę prosimy przekazać poprzez jedną z wielu form płatności

w

naszym dziale płatności do dnia 26.12.2011.

Proszę podczas każdej transakcji i robiąc przelewy zawsze sprawdzać

bardzo dokładnie wszystkie dane, aby uniknąć dodatkowych kosztów za

obciążenie zwrotne po nieudanych transakcjach.

Jeżeli dokonał(a) już Pan/Pani zapłaty powyższej sumy przed

otrzymaniem

tej informacji, prosimy o potraktowanie tego pisma jako nieaktualne.

W razie pytań jesteśmy w każdej chwili do Pana/Pani dyspozycji pod

adresem e-mail: [email protected] (proszę podawać zawsze w temaci

temacie wiadomości swoje ID użytkownika).

Do gry http://pl3.darkorbit.bigpoint.com

Z poważaniem

Ekipa Bigpoint

Dział księgowości

I teraz się pytam za co mam płacić? Że przelew do nich nie dotarł, choć ja zrobiłem wszystko dobrze? Proszę poradźcie bo nie chce dać się w chuja robić i płacić 40zł

Opublikowano
Kupiłem premke za 4zł
kilku dniach premium znikło

Myślałeś że za 4zł będziesz miał na miesiąc? To jest na 3 dni. Tak samo jak powielacz bonusowy za 4zł.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Rób zawsze screena transakcji

i wtedy masz dowody jeżeli coś jest nie tak

jeżeli masz Screena wysyłaj do BigPointu

jeżeli nie masz Screena ani żadnych dowodów

masz zapłacić i tyle albo SĄD

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Nie płać im żadnych 36zł. Nie masz się o co bać, przecież i tak ci nic nie zrobią i nie słuchaj wystarszonych dzieciaków UP, którzy straszą sądem xD

Opublikowano

Andrewek w sumie masz rację... narazie to na huja mogą mi skoczyć, bo nie przyszło do mnie żadne pismo na kartce. Jak kiedyś miałem problemy z niezapłaceniem to przyszło zawiadomienie przez listonosza.

Opublikowano

Ja tam bym zapłacił ... Może być tak samo jak z mandatami ^^ Nie płacisz czekają 2 lata aż zbierze się kwota 500zł+ i dopiero do sądu albo płać całą kwotę.

36zł w tą czy we w tę nie zbawi ;P

1329772636-U391511.png

Opublikowano

Jeśli dopłacisz 36zł to bedziesz miał premke na miesiąc, a jeśli nie no to nie. Nie będą wyłudzać kasy, spokojnie. ;)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Najwyżej zbanują jemu to konto, były takie przypadki że dostawałeś uri nie płacąc za nie - w takich przypadkach ban do chwili zapłacenia za to uri

Opublikowano

Transakcja została zrobiona prawidłowo. Zapłaciłem 4zł i dostałem premke na 3 dni. Myślałem że to na miesiąc więc do nich zgłaszałem że premium zniknęło, a później do centrum sporów. Mają prawo żądać tych 36zł? Czy przyjdzie do mnie list?

Opublikowano

Nie ma premium na Miesiąc nie ma wpłaty (tak, z mojego punktu widzenia) bo policzyli ci chyba za premke za mesiac jak do nich napisales...

Opublikowano

@UP zgadzam się

chociaż 36,19 PLN Premka na 1 Miesiąc O_o

z tego co pamiętam

4 zeta na 3 dni

25 zeta na 1 miesiąc

75 zeta na 6 miechów

120 zeta na roczek

ss dla potwierdzenia

za wielkie wole dać linka http://www.image-sha...g-1129-117.html

Opublikowano

Ja tam bym zapłacił ... Może być tak samo jak z mandatami ^^ Nie płacisz czekają 2 lata aż zbierze się kwota 500zł+ i dopiero do sądu albo płać całą kwotę.

36zł w tą czy we w tę nie zbawi ;P

Od kiedy to mandatami zajmuje się sąd ? Od mandatów jest skarbówka i poborca skarbowy, poza tym nie czekają 2 lata po po upływie 1 roku jeśli poborca z Ciebie nie ściągnie kwoty mandat ulega przedawnieniu i jest anulowany więc nie mów czegoś czego nie wiesz a co do tematu nic im nie wpłacaj bo oni chcą Cię w ten sposób naciągnąć. Możesz zaciągnąć porady na forum prawnym tam powiedzą Ci to samo co ja tutaj.

bugpointblack.png

Opublikowano

Dla mnie to wyglada w ten sposoob ze ty zrobiles zadyme im z powodu takiego ze mysllales ze premka za czworke jest na miecha znikla prawidlowo po 3 dniach a ty zaczales domagac sie miesiecznej premki dziwi mnie ze oni w taki sposob zdefiniowali przelew ze jakbys za malo zaplacil po prostu i doliczyli ci co i jak!!

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...