Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena mojego pomyslu na gre +prosba ode mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaprezentować fabule, kilka spritow i logo mojej gry.

vitanianie.png

To kilka pierwotnych "petow" czy zwierzaków, jak kto woli... Proszę oceńcie je

Teraz kolej na fabułę:

w dalekiej przyszłości, gdy ludzie odkryli nową planetę postanowili ją zbadać, dowiedzieli się, że na tej planecie mieszkają dziwne latającę stwory.

Stwory te, miały przeróżne moce. Ludzie nie chcieli ich skrzywdzić ani zdenerwować, chcieli tylko osiedlić tą planetę. Kilka miesięcy później młody astronauta

spróbował oswoić jednego z stworów. nazwał go Vitan, tak właśnie powstała nazwa tej planety i jej mieszkańców "Vitania" i "Vitanianie", coraz więcej ludzi

zaczęło przybywać na Vitanie, by oswajać Vitanów i staczać z nimi pojedynki, wielu ludziom kojarzyło się to ze stara bajką "Pokemon".

Lecz piękna planeta miała też ciemną stronę, na tej stronie znajdywali się źli Vitanie, wygnani przez tych lepszych, do ciemnej strony. Ciemnymi Vitanami przewodzili

źli Magowie, którzy zniewolili ich umysły dzięki specjalnym kapliczką z klątwami. Ludzie postanowili, że pomogą zniszczyć Kapliczki z klątwami, i uratują Vitanie...

Jest to pierwotna, i niedopracowana wersja fabuły, każdy stwór będzie miał odpowiednią nazwę.

Teraz czas na prośbę ode mnie:

vitania.png

czy ktoś z was mógłby poprawić niebo, w tym logo? byłbym bardzo wdzięczny

Niedlugo zaczne nabor do teamu gry "VitaniA". Bądźcie cierpliwi

Opublikowano

za pozwoleniem, ze strony kogoś, kto uważa się za ich autora...

a to ze to poki to nie wiedzialem, bo interesuje mnie tylko 1 seria

Niedlugo zaczne nabor do teamu gry "VitaniA". Bądźcie cierpliwi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...