Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy za lagi moge dostac

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy moge dostac ban za lagi

bo gościu groził mi że dostane ban za hacki a wgl niemam nawet niema działających na wt pl jakiś żalowy gostek ktury sie wkurza że go dedłem, a przecież i tak samo kicka jak ma się za duży ping a typ ma problem

a jeszcze teraz można kickać z gry kogos czy nie?

bo jakiś patch chyba wszedł żal

Opublikowano

Nie przejmuj się napkiem :P.Musi sie pogodzic ze gra z lepszym playerem.Zmniejsz lagi wyłączając GG,skype itd oraz pobierz GameBooster.Jeszcze raz, nie może ci dac bana nie twoja wina że masz lagi i że go zabiłeś bo grac nie umie:D.

Opublikowano

czy moge dostac ban za lagi

bo gościu groził mi że dostane ban za hacki a wgl niemam nawet niema działających na wt pl jakiś żalowy gostek ktury sie wkurza że go dedłem, a przecież i tak samo kicka jak ma się za duży ping a typ ma problem

a jeszcze teraz można kickać z gry kogos czy nie?

bo jakiś patch chyba wszedł żal

po 1 postaraj się o ortografie.

po 2 nie ma czegoś takiego jak ban za Ping duży. ( im większy ping to większe lagi )

możesz jedynie kicka dostać na czyimś pokoju, i mają do tego prawo... sam bym dał ci kicka :>

po 3 można wykopywać graczy ... i nie wyjdzie patch taki co usunie opcję wywalania wybranego gracza... to by było już do d**y gdyby to usunęli.

76561198034439306.png

Opublikowano

Temat wyjaśniony, ale może Ci trochę pomogę.

Możesz TROCHĘ zmniejszyć ping programem cfosspeed.

Jest darmowa 30-dniowa wersja.

Ale lepiej zmień neta - unikniesz wyzywania od laggerów, hackerów, teleporterów i innych określeń, których nie wymienię z racji tego, że są zbyt wulgarne xD

Co do bana - nie dostaniesz, nie masz się o co martwić.

Pamiętaj też, aby wyłączać WSZYSTKO gdy grasz w wt (antyvir, gg, skype, przeglądarkę etc.)

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...