Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Instalacją Windowsa xp

xCLASSICx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przejdę od razu do sprawy tak jak w temacie mam Windows 7 ale chciał bym się przerzucić na Win xp ale nie moge go zainstalować wszystko macie na filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=BVUWeFViqCs

Prosze bardzo o pomoc a i jak ktoś postanowi się wypowiedzieć i pomuc to prosze bardzo dokładnie to wytłumaczyć papap

Opublikowano

Omg. Przecież nie można z nowego systemu zainstalować starszej wersji! -.- Musisz na początku usunąć (czyt. sformatować Partycje Systemową) Windows 7. A nie da się przecież tego zrobić kiedy 7-mka jest włączona. To jakbyś chciał podnieść dywan na którym stoisz ... -.- Na filmiku mówisz, żeby nie pisać, że przy starcie coś tam coś tam. No ale to jest jedyne wyjście... Musisz usunąć Windowsa, przez instalator XP, któregi uruchamiasz podczas rozruchu kompa. Jak Ci się nic nie dzieje to sprawdź czy twoja płyta jest botowalna, albo czy masz ustawione w biosie BOOT CD

btw. czemu w dziale WR ?

Pe Es Tytuł muzyki na samym początku ?

32354141673387527780.png

Opublikowano

Omg. Przecież nie można z nowego systemu zainstalować starszej wersji! -.- Musisz na początku usunąć (czyt. sformatować Partycje Systemową) Windows 7. A nie da się przecież tego zrobić kiedy 7-mka jest włączona. To jakbyś chciał podnieść dywan na którym stoisz ... -.- Na filmiku mówisz, żeby nie pisać, że przy starcie coś tam coś tam. No ale to jest jedyne wyjście... Musisz usunąć Windowsa, przez instalator XP, któregi uruchamiasz podczas rozruchu kompa. Jak Ci się nic nie dzieje to sprawdź czy twoja płyta jest botowalna, albo czy masz ustawione w biosie BOOT CD

btw. czemu w dziale WR ?

Pe Es Tytuł muzyki na samym początku ?

ok dzięki ale jak dostać sie do biosa a i ja mam po angielsku biosa bo kiedys patrzałem prosze opisać mi w punktach co dokładnie mam zrobić
Opublikowano

To jest dział WR, a twój problem go nie dotyczy. Zapraszam np. tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/2-pogaduszki/

Na pewno tam szybciej dostaniesz odpowiedź.

Welcome back

Opublikowano

Nie trzeba odinstalowywać windowsa 7 ale trzeba zainstalować z biosa powiedz jaki masz model komputera.

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...