Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Pomoc przy stawianiu forów/portali.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

oferuję pomoc przy stawianiu oraz modyfikowaniu forów, portali.

Chcesz postawić własne forum? A może portal. Nie wiesz od czego zacząć? Pomogę Ci!

Edytuję szablony/style pod wordpressa/Joomle! itp. Instalację skryptów takich jak: IP.Board, MyBB, phpBB2 by przemo, phpBB3, SMF, XenForo, WBBoard itd. Oferuję również pomoc osobom, które stawiają swój serwer minecraft/metin2 czy serwer jakiejś innej gry przy forum/stronie głównej. Jeśli projekt jest bardziej rozbudowany, to jestem wstanie wziąć honorarium za 'fatygę'. Ale zazwyczaj robię to dla czystej satysfakcji. Przy okazji uczę się na swoich błędach. Jeśli chodzi o jakies moje portfolio, to nie mam założonego, ale w najbliższym czasie, może po nowym roku coś takiego założę. Kontakt na forum - prywatna wiadomość, jeśli dogadamy się na PW, podaję swoje Gadu.

Pozdrawiam, Uszaty.^^

@Edit

Chciałem dopisać, że posiadam bardzo dobrego grafika, który może i nie ma za wiele czasu, ale dla drobnym zleceń jesteśmy gotowi wykonać oryginalną grafikę dla strony/forum.

1323520056-U463158.png

Potrzebujesz pomocy z postawieniem strony?

Kliknij Tutaj.

Opublikowano

Chętnie skorzystam z twojej pomocy i twojej wiedzy . Napisz na gg : 2557793

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...