Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Amerykanski Combat Arms

TraVel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Mam Problem Pobralem juz Hide IP NG ale potrzbeny jest License Code below. Jak by Ktos Znal Tego Coda Prosze Dajcie i pomozcie :) - Wie KTos moze jak zrobic cracka jak tak to piszcie Skad pobrac i instrukcje Downolad + Instrukcja gdzie tego cracka wklejic lub zainstalowac Bo nie znam sie na tym a chcial bym se pograc w USA Combat Arms PLS

Daje Big +

Codziennie

Mam juz E-maila Amerykanskiego

Hiden - Nie mam

Combat arms usa sie instaluje

Czy cos jeswzcze jest potrzebne?

Sorki Za Wiekszosc Bledow Ale Nie mieszkam w polsce juz od 4lat i troche sie zapomnialo :)

Opublikowano

Wystarczy, że będziesz miał AN VPN Tool. Amerykańskie lub Australijskie.

co mu da VPN TOOL ? skoro to tylko program do nawiązywania połączenia..równie dobrze można się połączyć z normalnej konsoli windows ;)

musisz znaleźć vpn (virtual private network) tj. adresy tej wirtualnej sieci...które baaardzo ciężko znaleźć... inaczej nie zagrasz...;)

ehh.:)

Opublikowano

Tak ogólnie może ktoś do mnie na PW napisać grający na NA ? Bo miałem 2 działające VPN <widziałem że mam inne IP> a z grą się nie chciało połączyć więc chciałbym wiedzieć czy w ogóle VPN'y jeszcze działają... Nie będę chciał niczego żebym mógł też wejsć na tym VPN tylko chciałbym aktualnego screena z NA żebym miał 100 % pewność że VPN działa.

Tak ogólnie to chciałbym tylko wspomnieć że nie popieramy piractwa więc żadnego typu cracki nie wchodzą w grę na MPC

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...