Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Nie działa ci Multibot Lub cos innego ? Wejdz tutaj.

flaq1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

męczyłem się 2 dni aż w końcu pomógł mi ICESHIVA... ! Więc zaczynamy:

1. Pobieramy Kernel Detective (Linki Na samym dole)

2. Uruchamiamy Metina normalnie nie jako admin.

3. uruchamiamy Kernel Detective.

4. Widzimy zakładke processes sprawdzamy czy na liscie znajduje się "metin2client.bin" i klikamy na niego jeden raz !

5. przechodzimy do zakładki threads i od razu po tym do zakładki libraries.

6. w zakładce libraries szukamy "metin2client.bin" po czym klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i wybieramy "Inject new library"

7. szukamy naszego mutibota w dll'ce i wybieramy go i to wszystko !

8. powinien nam się odpalić multibot czy co tam uruchomiliśmy ! Dziękuję za uwage !

Kernel - http://www.2shared.c...ective_v141.htm

Skan - http://www.virustota...62d7-1323660728

Dodam też że wszystkie podziękowania plusy i inne rzeczy proszę kierować do ICESHIVA ponieważ dzięki niemu teraz wiemy jak odpalać boty na systemach 32bit.

Opublikowano

hmm nie wiem ja sprawdzałem to na zablokowanym ale na odblokowanym chyba nie zadziała bo go wykryje ;p ale zablokowanie hs to 10 sekund bypassem ;>

Opublikowano

Ja mam taki problem : robię wszystko zgodnie z tym poradnikiem i wyskakuje mi błąd " Cannot inject libary" Wie ktoś jak włączyć bota ?

Opublikowano

michu606

tego akurat jeszcze nie rozwiązałem, nie które się załadują a niektóre nie... nie wiem zobaczę czy jest na to jakiś sposób.

ramboX

nie wiem jak to możliwe że pokazało ci się sucefull i się bot nie odpalił ... ale windows 7 lubi robić takie niespodzianki ja na to nic nie poradzę nigdy nie miałem do czynienia z windows 7 może ktoś ma 7 się wypowie.

Opublikowano

Z hs nie powinno być problemu ponieważ injector (kernel detective) działa w kernel mode a nie tak jak inne proste injectory w usermode

@michu606 przejdź w zakładkę libraries i kliknij prawym przyciskiem na metin2client.bin być może klikałeś w inne załadowane biblioteki

64562221938.png

Opublikowano

Ten problem już rozwiązałem . Ale pojawia się kolejny problem po aktualizacji 16.12.11r. odpalam bota i nie pokazuje mi nazwy postaci ani nic a jak kliknę na jakąś funkcję bota to wyskakuje " Program metin2client.bin przestał odpowiadać" czy jakoś tak ;/

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...