Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zejście na niższy soft.

DangerousHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema zostane teraz psp i jak zostane psp z softem 37 czy moge go zniżyć bo będe chciał je na start przerobić i wgrać Tekken 6 bo jestem fanem tekkena bo na początku Tekken Dr zostane jeszcze to nie wytrzymam z softem 37 bo na 20 działają wszystkie

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano
zostane teraz psp
o fajnie będziesz psp ; ) wow

Nie ma softa 37 ; )

a co do zmiany na mniejszy soft

jeśli masz PSP FAT i stare PSP 2k, to możesz, a jeżeli PSP 2k z nową płytą główną i PSP 3k to nie możesz
Opublikowano

6.37 sory sprzedają w media expert takiego sofa teraz ?

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

Napisz jeszcze raz, ale bardziej ogarnięcie.

Następnym razem pamiętaj o prefiksach i normalnej nazwie tematu bo warnik poleci.

@edit

Nie softa, tylko PSP z takim softem. Z niego nie da się zejść chyba, że jest metoda o której nie wiem.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Gadajom a sie nie znajom. Aktualizujesz do softu 6.60 i downgradujesz według tego tuta:

http://www.mpcforum.pl/topic/442183-poradnik-jak-zrobic-downgrade-softu-660/

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

dzięki to jak będe miał tego posranego softa to aktualizuje downgraduje i moge przerobić ? mam 11 lat więc zabieram sie za to ot 2 tygodni bo w środe mam zostać to psp nie w tą a w piątek do warszawy jade to bym chciał ze jakieś gry po wgrywać

Opublikowano

a PSP Street da sie przerobić żeby gry mogły być np po 1gb ? i czy ogółem da ją przerobić bo tylko są w sklepie ale spytam sie czy mają inne starsze a jakie lepsze street czy te stare ?

Opublikowano

czy psp street da przerobić i czy gry z normalnego psp działają na niej

Opublikowano

Gry działają. Co do przeróbki to nie jestem pewien tj. nie znalazłem takiej informacji w necie o tym. Najnowsza generacja PSP na jakiej działają przeróbki np. PRO B10 to 11.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

a na Psp Street Jest Soft 6.20 ? Pro B10

Raczej Soft 6.60 sory za spam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...