Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie wczytuje mapy

GHOST13795

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzis rana mam problem z wejsciem na mape.

czyscilem cookie itp programami typu CCleaner,TuneUP, AVG Pc TuneUp,rozłączałem polączenie,naprawialem połączenie i dalej to samo

Mianowicie wyglada to tak ze podaje logi i haslo, loguje i normalnie wchodzi wszystko git,

moge wejsc do hangary,skylab,misje itp, do wszystkiego.

Ale klikajac na start,pojawia sie ten pasek postepu z napisem trwa wczytywanie, i takwczytuje w nieskonczonosc a pasek stoi milimetr przed koncem.

Czy ktos miał podobny problem i udało mu sie go rozwiązać?

Opublikowano

niepolecam wbijać do gry

są takie lagi że zanim robot zrobi lapa wokół statku to zrobisz kawe wypijesz ja zjesz obiad a robot jeszcze sie obleci 1/4 lapa

Opublikowano

ja lagow niemam ,wlaczam niskie wymagania + PPM i tez niska jakosc i chodzi jak burza. dodam ze kiedys tak mialem z tym niedoczytywaniem na mozilli,a przez chrome i IE9 bylo ok

a od dzis od mometu gdy te wrota przestaly chodzic przez zadnego browsera niemoge wejsc

Opublikowano

Dziś pełno takich sytuacji. Był bug że żadne portale nie działały a ja i masa innych zostałem na 1-1. Potem wpadłem na pewien pomysł i skokówką poleciałem na 2-2. Nudno nie było:P A, i jeszcze nie działał pet a niektórym namierzanie. To pewnie jeden z tych błędów. Jutro będzie ok

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

spróbuj przez historie wejsc w gre jesli nie usuneles jej przy usuwaniu ciastek, jak nie to odpal na innym kompem i polec na inna mape, moze cos to ruszy bo to na 100% wina gry i historii wczytywania mapy...

Opublikowano

Probowalem na kazdej IE9,mozilla,chrome i nie wchodzi.

dzieje sie to tak jak podlaczam net przez sledzia usb w orange free do normalnego kompa,przez net kablowy chodzi ale nic mi z tego bo spowowolniony sygnal za brak oplat ;/ (polgodzinne czekanie na otwarcie strony)

mam tez netboka i tam przez wbudowany modem hdspa tez chodzi, ale wiadomo jak to nedbook,to maszynka do pisania tylko(mala wygajnosc graficzne,mega lagi)

jedyna opcja sesowna to jak karte orange free wyjmuje z netbooka i przekladam do sledzia usb i podlaczam do normalnego kompa

ale wlasnie wtedyto sie dzieje ze wszystko chodzi i wczytuje mape i stoi milimetr przed koncem tak w nieskonczonosc.

Aktualizowalem windows,wgrywalem Frameworka wszystkie wersje choć mam 7 ultimate x64.

Niewiem co juz robic a przez netbooka Hp Mini niechce wchodzic bo lagi takie ze bijesibe bossa i mam ful oslon itp a za pare sekund mapa staje,robie reloga a okazuje sie "zostales zniszczony w walce" ;/

zapomialem dodac ze bot mogl sie zalogowac.choc od wczoraj pojawil mi sie ten problem czesto opisywany

ze wyskakuje login terminated , login canceled w bocie

Opublikowano

Coś robią bo ja też nie mogę wejść

może jakieś lagi czy coś

poczekaj z 2h i tyle

EDIT

9h przesiedzianych na tym forum :D

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

ale ja moge wejsc z kazdego kompa na necie kablowym lub netbookiem ktory ma wbudowany modem i karte orange wklada sie pod baterie.

tylko jak chce wejs normalnym kompem lub u znajomego przez swoj sledz usb orange

to tylko wtedy sie todzieje

wyglada to tak ze do noteboka czy innego pc podlaczam sledzia i niewchodzi

podlaczam kabel wchodzi

wkladam karte dowbudowanego modemu tez wchodzi

problem ewidetnie jest w sledziu usb a dokładniej to HUAWEI E156G

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...