Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Future Minecraft[FB][No-WL][Dedyk][16GBRAM][non-premium]

Missiek1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i ponownie zapraszam na server Future Minecraft.

Z gory chcialbym przeprosic za opoznienia zwiazane z otawrciem servera oraz za gracza igravit ktory dotej pory ma ubzdurane ze bedzie headadminem na naszym servie.

Otwarcie o godzinie 21:30

12/12/11

Server Future Minecraft...

- IP: futureservers.pl

- Slotow: 200

- Dzialek: Ponad 1000 (bedziemy robic wiecej)

- Non Premium

- Non White-list

- Dedyk 24/7

- Free Build ( RPG wkrotce )

Sprzet:

- Intel Core i7 6Core, 2,8Ghz

- 16 GB RAM

- Net: 300mb/s

Co oferujemy gracza?

- Ponad 1000 zautomatyzowanych dzialek15 x 15.

- Mozliwosc zakupienia konta VIP lub Moderatora + Unikalny prefix.

- Darmowe dzialki dla graczy VIP o wymiarach 25 x 25 i platne ($250,000) dla zwyklych graczy.

- Teamspeak 3 ( ip: futureservers.pl)

- 200 Slotow

- Plus wiele wiecej rzeczy ktore mozecie odkryc sami.

Pozdrawiam i zapraszam Missiek.

Opublikowano

Nie pozostaje mi nic innego, jak czekać te 4 minuty na serwer :) Zapowiada się nieźle.

Powiedziałem już o nim kumplowi.

Opublikowano

Co sadze na temat serwera ?

hmm trudno powiedzieć jak co chwile dostawałem kick za co ?za nic .... (HeadAdmin Missiek sie bawił)

grzecznie pytałem sie czy jest tu adminem iGravit bo to on miał byc tu Adminem , (bo to z jego serwera " iGravit MineCraft" zrobił sie ten.)

Żaden z adminow nie umiał mi odpowiedziec , jeszcze missiek odpowiadał po chamsku (missiek max 13 lat)

ale jak napisałem do niego na gg to napisał :

iGravit: Nie jestem tam adminem z powodów finansowych !

Sami sie pewnie domyslacie co to znaaczy ? Po prostu "Dawaj kase lub wypad"

Nastepnie dostałem Bana . Za co ?

powód ? "Pozdrawiam cie Kubus"

zrobilem sb nowe konto z nickiem Doktor1

i powiedzialem ze sie nazywam Paweł !

a oni no wiemy ze to ty ...

Olałem to ...

nastepnie poszedłem do pokoju gdzie sa Tabliczki Adminow .

i grzecznie zapytałem sie kto to jest XinLei bo kojeze go ale nie wiem skad wiec sie zapytałem

A oni nie udawaj wiemy ze to ty i BAN:

Powód? "wypierdalaj"

Pozdro dla misska ...

Edit:

AA jeszcze Pytali sie mnie skad znam iGravit'a

Napisałem prawde

Grałem od poczatku serwerow iGravit , i ten tez miał byc jednym z nich !

A po 2 pomagał mi z moim serwerem zrobił mi permission

Missiek: Ta on nawet nie wie co to permission to debil

Edit:

o_O zostałem zabanowany na Nick Doktor1 poowod: igravit

Opublikowano

Co sadze na temat serwera ?

hmm trudno powiedzieć jak co chwile dostawałem kick za co ?za nic .... (HeadAdmin Missiek sie bawił)

grzecznie pytałem sie czy jest tu adminem iGravit bo to on miał byc tu Adminem , (bo to z jego serwera " iGravit MineCraft" zrobił sie ten.)

Żaden z adminow nie umiał mi odpowiedziec , jeszcze missiek odpowiadał po chamsku (missiek max 13 lat)

ale jak napisałem do niego na gg to napisał :

Nastepnie dostałem Bana . Za co ?

zrobilem sb nowe konto z nickiem Doktor1

i powiedzialem ze sie nazywam Paweł !

a oni no wiemy ze to ty ...

Olałem to ...

nastepnie poszedłem do pokoju gdzie sa Tabliczki Adminow .

i grzecznie zapytałem sie kto to jest XinLei bo kojeze go ale nie wiem skad wiec sie zapytałem

A oni nie udawaj wiemy ze to ty i BAN:

Powód? "wypierdalaj"

Pozdro dla misska ...

Edit:

AA jeszcze Pytali sie mnie skad znam iGravit'a

Napisałem prawde

Grałem od poczatku serwerow iGravit , i ten tez miał byc jednym z nich !

Missiek: Ta on nawet nie wie co to permission to debil

Edit:

o_O zostałem zabanowany na Nick Doktor1 poowod: igravit

Wal dupe, wrzuczałeś adminoem dzifko idź się lecz.

SErwer wprost zajebisty normalnie sobie waliłem przy nim huehuehue

Opublikowano

Jesli masz na to dowod daj ss, a druga sprawa to to ze nikt z adminow cie nie kikal bo nawet nie pisalo na czacie "doktor zostal wyrzucony przez" poprostu jakis dziwny bug byl z serverm ktory byl nieskonczony.

Tamten server o nazwie "igravit" byl gracza igravit wsensie takim ze on go oplacil na miesiac ale configi i pluginy byly henia czyli teoretycznie server byl henia.

Niemam 13 lat chociaz moze wczoraj po zachowaniu tego nie pokazalem. Poprostu bylem wkurzony na to ze henio narwanie chcial odpalac server praktycznie nieskonczony bo nawet regulaminu nie bylo a tutaj 5 graczy spamuje ze server jest ON a nic tu niema.

tak to w 100% prawda ze igravit nie jest adminem z powodow finansowych. Dlaczego? Dlatego ze przed kupnem servera umowa miedzy mna Heniem a iGravitem byla taka ze sie skladamy kasa na server i za ta kase go kupujemy i kazdy bedzie mial head admina, a to ze igravit sie bal Heniowi przelac kase to nie moja wina a umowa to umowa.

astepnie dostałem Bana . Za co ?

Tak dostawales bana odnas bo wydawalo sie bardzo dziwne ze tak duzo wiesz o servie wiec myslielisy ze ty to igravit ktory sie msci zato ze nie dostal admina( a igravit jest do tego zdolny - przyklad: server MrXavona) Wiedziales ze igravit mial miec admina, potem ze kto to XinLei a XinLei to igravit :D Tak wiec kazdy by chyba sie domyslil ze jak nagle ktos wpada na serv i wymienia zdania o igravit a zaraz i XinLei no to musi byc podejrzany.

Moze nie powinienem tak go okreslac "debil" ale igravit niedostal admina 1 zato ze sie nie zlozyl a 2 ze nawet nic na tym servie nie zrobil. Ja z heniem przez tydzien caly czas cos z servem robilismy henio ogarnial pluginy a ja dzialki i mapke a igravit robil niepotrzebne nam logo w paincie wiec nie dziw sie ze tak go okreslilem + na jego pierwszym servie, przed jego zalozeniem sie poklucilismy (jak zwykle) i potem mnie poprosil zebym mu zrobil server czyli zebym mu wgral kilka pluginow no wiec wgralem ale wtedy moje umiejetnosci i wiedza o servach byla znikoma wiec jako tako sie trzymalo a on nawet niewiedzial jak bukkit uruhomic na ftp a wystarczylo w youtube wpisac a zalozenie serva tzn wgranie bukita zajmuje z 5 min.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam, grałem za czasów I Gravita i tak naprawdę to był jedyny dobry admin inni nic nie potrafili zrobić admini(13-14 lat) dają bezpodstawne bany -.-

NIE POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...