Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]400g1 za golda 3 dni?

He4d17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktywowałem dziś już któryś z rzędu kod na gold 3 dni i po zatwierdzeniu kodu i aktywowaniu premki wyskoczył mi jakiś komunikat i nie wiem czy dobrze go zrozumiałem, ale mogło chodzić o to, że otrzymałem darmowy kod na 400g1(to w ogóle możliwe?) w każdym razie było to coś związanego z 400g1. Był tam też m.in. opis jak go aktywować itp., ale samego kodu nigdzie nie znalazłem, ani w komunikacie ani w mailu. Tak więc o co naprawdę chodziło i czy ten kod rzeczywiście istnieje?

Opublikowano

Tylko, że ja ani nie wydawałem ani nie kupowałem 400g1. Jedyne co kupiłem to golda i gdy go zatwierdziłem wyskoczyło mi okno, z informacją jakobym otrzymał 400g1, ale o co dokładnie chodziło to nie jestem pewny,

Opublikowano

Może aktywowałeś tyle premium na 3 dni gold, że dostałeś darmowego promo coda. Lub po prostu w ogóle nie zrozumiałeś co tam pisało, a tam po prostu była jakaś zachęta do kupna 400 G1 czy coś.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

To jest tak:

3 dni gold = wydanie 200G1

2x 3 dni gold = wydanie 400G1

i tak dalej...

Czyli dostałeś promocoda za wydanie G1. Wejdź w redeem code i zobacz co tam masz :)

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

@Up: A co ma zrobienie reklamy do 400G1?? Jeśli byłaby to reklama, to G1 dostałby bez żadnych informacji. Dodatkowo za Chiny nie znajdziesz reklamy aż za 400G1.

@Top: Nie wiem za co, ale po prostu dostałeś promocoda. Wchodzisz na:

http://www.gamersfirst.com/warrock/

-> logujesz się -> klikasz na fioletowy button ,,Reedem Code" -> wybierasz trzecią opcję (CODE xxxx-xxxx..) -> wybierasz konto i na dole w tabeli masz spis promocodów. Jest tam napisane kiedy danego promocoda dostałeś, na co, czy jest aktywny i kiedy go użyłeś. :)

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...