Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Beka z darkorbit-bot

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat z RSB Shooterem w dziale z programami.

Nie ma to jak zabierać silver licencje tylko z powodu tego, że jakiś kretyn zacznie spamować że mu konto hacknąłem . Nie wiem co on za farmazony wypisuje, jakies informacje wyssane z chuja , szczerze to lałem na to dopoki mi nie zabrali silvera.

Więc zalozylem temat ... z pretensjami...

http://darkorbit-bot.com/index.php/topic,3041.0.html

Zamknęli.

Powiedzcie gdzie tu jest sprawiedliwość? Człowiek chce dobrze , fatyguje się zeby przetlumaczyc wszystko... a tu ?

Przecież dałem skana, dałem kawałek kodu , a im to nie wystarczyło?

Weźcie założymy jakąś petycje żeby mnie odbanowali bo to jest smieszne? Wlasnie moge im podziekowac bo stracilem 40k urki .

Opublikowano

Powiem ci tak liczysz na coś to " Licz na siebie "

Tobie to wszystko jedno, bo juz masz licencje nie ?

Chciałem wrzucić swój programik a co dostałem ? BANA NA IP - WŁAŚNIE DZISIAJ PATRZĘ .

Sorry Pedodres, you are banned from using this forum!

This ban is not set to expire.

po usunieciu cookies:

Sorry Guest, you are banned from using this forum!

This ban is not set to expire.

Powiedzcie mi ZA CO ?!?!?!?!

Fajna gra, pomimo tego że ją psują cały czas to i tak mi się podoba, chcę normalnie pograć, dorobić się grubych laserów i za tydzień jakiś wylot z kolegą zrobić.

No a teraz? gówno z tego wylotu będzie, bo za wstawianie programów stworzonych w autoicie dostaje się bana na IP .

Postaram się założyć tam drugie i na nim dostać silvera , ale tak jak pisałem... tylko czas tracę. Chociaż wolalbym wrocic do tego, ale.. jebac;/

A do Was mam prośbę.

Uświadomcie tym debilom że mój RSB Shooter to nie keylogger.

Dzięki. Nagrodę lajkami . A może nawet moje stare pol fullki komus oddam za to , jak dobrze pojdzie....

Dodam , że rok temu za rsb shootera dostałem perma na mpc... Co on ma w sobie ? ^^ ale tu na szczescie odbanowali. A tam ciezko bedzie ich przekonac do tego . Dobrze by bylo gdyby to zrobili, bo nie chc emi sie wchodzic przez proxy ;/

Opublikowano

@UP nieposiadam licencji na PDBota jestem urzytkownikiem Kbota

sam się wykłucałem o podobne sprawy to dostałem tylko varny i bany...

Opublikowano

Czemu to jest w dziale Media. To już obrazków do zwykłego posta nie można wkleić ? To jest tylko cytat, zrobiłem screena bo nie chciało mi się przepisywać tego. Gdybym dał coś innego to wtedy , ale to tylko TEKST w OBRAZKU .

Dobra jebać to , można zamknąć.

Na innym koncie Bennq mi licencje zamówił ... i doszła już ;) Czekam teraz na niego. Zresztą ja tez zlozylem podanie i czekam na drugiego. Od zajebania bede tych licencji robil i kilka Wam rozdam.

Teraz tylko nie wiem czy bede mogl bocic majac bana na IP na tej stronie. Powiedzcie mi prosze bo nie wiem czy warto instalowac AOL'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...