Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Pomocy Z Minecraft Zajrzyj To nie kosztuje Prosze:)!.

Metin2xHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!.Pisze do was z takim pytaniem:

Gdy wchodzę w minecrafta Loguje się Wchodzę w multi Gram 30 sekund i zaczyna ostro zacinać Dzieje się to po tym jak zakupiłem Orginalnego minecrafta Miał ktoś taki problem Jak go naprawić Napisz!:). Z Góry Dziękuje!

Opublikowano

może masz złą kopie minecrafta na płycie bład przy zgrywaniu lub ryske na płycię jeżeli robiłeś już upgrade to zobacz czy nie masz błedu z log lub z innym nieoniawialnym przez upgrade plikiem

Dam pomysł na:

plugin typu mini-game (1)

Chętny? pisz na pw.

Opublikowano

Ściągnij sterowniki do karty graficznej oraz net framework, w ostateczności

visual c++.Przeinstaluj również minecraft'a, oraz napisz jaką masz wersje

systemu - 32bit/64bit

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

@Up

Kogo śmiesz nazywać dzieciakiem? Skoro mi ustawienia bardzo zmniejszyły lub całkowicie pozbawiły lagów, to ty jeszcze śmiesz mi wmawiać, że jestem dziecko. Widząc Twoje wypowiedzi to mnie aż rozśmiesza. Skanowanie antywirusem w.g mnie za przeproszeniem gówno da. Gdyby miał na kompie wirusa antywirus od razu by go wykrył i powiadomiłby go o tym. Ja dalej trzymam się zdania, żeby zmniejszyć standardowe opcję. A ty "dorosły" lepiej schowaj się i nie pokazuj.

Opublikowano

Myślę że powinieneś jednak podać parametry swojego komputera - Jeśli to laptop, to jest kilka opcji

1. Zintegrowana karta graficzna = Wejdź w ustawienia karty graficznej i wyłącz synchronizację pionową, przestaw na procesor o wysokiej wydajności.

2. Wybierz plan zasilania stawiający na wydajność

Jeśli to PC, to nie jestem w stanie pomóc

Gram obecnie tylko w Minecrafta

Jeśli masz problem z konfiguracją serwera bukkit, permissions, lub z konfiguracją jakiegoś konkretnego pluginu, pisz na GG

Opublikowano

Moj Komputer

Procek Intel Core i7 3.46 GHz,

Ram 16gb

Internet 120mb

Karta graficzna : gtx580 3gb ddr5

Coś jeszcze :P ?

Dodam ,że kompa mam Czystego 0 kurzu , zero syfu w kompie :]

Opublikowano

Ogar też tak mam a kompa mam podobnego oprócz neta :D

Proszę cię odinstaluj jave 6 up 29 32bit i zainstaluj jave 6 update 29 64Bit i mi wtedy zaczęło śmigać :]

Opublikowano

Miałem tak jak ty ustawiłem render distans na normal i graphics na fast+ zainstalowałem opifine i działa płynnie czasami a czasami letkie lagi

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...