Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam poszukuje ekipy ! "PROJEKT" + SERWER DEDYKOWANY.

lordun51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

przedstawię się, mam na imię kamil i mam 17 lat, ucze się w tehnikum informatycznym. Niedawno miałem postawić kolejny serwer do tibi "dedykowny" ale koledzy zaczeli mnie namawiać na lepszą inwestycje jaką jest metin, ja sobie pomyślałem ze mogę dla odmiany zrobić coś nowego więc postanowiłem teraz zająć się metinem, gdy już miałem się za to wźiąść to dopiero ogarnołem że nigdy się tym nie zajmowałem, i dlatego pisze tu i teraz poszukując ekipe do serwera mt 2 ponieważ nigdy tego nie robiłem i zamierzam w styczniu kupić dedyka specjalnie do metina.

Więc teraz pytanie do was

-ile masz lat

-twój fach

-ile zajmujesz się w tym fachu

-kontakt gg

-co oczekiwał byś w zamian.

Odrazu powiadam wam iż po zakupie dedyka serwer będzie zabezpieczony przed atakami dos i ddos oraz będzie wszystko skonfigurowane.

Poszukuje

webmasterów, grafików , oraz ludzi którzy ogarną za mnie klienta ponieważ klient tibi a klient metina to jest różnica i po prostu bo je się za to chwytać jako nie ogarnięta osoba.

Proszę was o pomoc oraz zaangażowanie się w ten projekt.

a na pewno nagroda was nie ominie.

Dziękuje i pozdrawiam.]

PS: Jeśli zły dział proszę o przeniesienie :].

Opublikowano

Pisz tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...